calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

KONAČNO! Filip izveo Aleks i kćerku Leonu iz porodilišta! (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
22/04/2024 11:57 AM

Konačno zajedno

Filip Car izveo Aleks Nikolić i kćerku Leonu iz porodilišta Narodni front!

foto: hypetv

Hypetv portal našao se na licu mjesta, a prizore koje smo zabilježili raznežiće mnoge, a naročito njihove fanove. Iako se danima nagađalo, da li će poslije rođenja kćerkice, Aleksandra i Car biti zajedno, ova njihova zajednička slika ispred porodilišta govori sve.

– Super sam, super… Odlično ide oporavak. Najljepši je osjećaj postati majka – rekla je kratko Aleks, dok je Filip odmah pobjegao u kola.

Foto:Hypetv

Konačno zajedno

Filip je u porodilište stigao bukvalno u minut do dvanaest što se kaže, ali nije mogao da izbjegne mnogobrojne medije koji su se našli ispred. On je došao u pratnji dva muškarca, koji su mu bili kao obezbjeđenje. Naočare za sunce nije skidao, a u rukama nije imao ništa ni nosiljku za bebu, ni poklon za Aleks, ni cvijeće.

Foto:Hype TV

Izgledao je po malo pogubljeno i uplašeno, proletio je pored fotoreportera i ušao u zgradu porodilišta. U nekoliko navrata je virio kroz vrata i gledao da li još uvek mediji stoje ispred ili su se sklonili. Vidjelo se da mu nije baš drago što ga svi slikaju, ali nije imao kud. Šetao je nervozno po hodniku, čekajući kada će da bude otpust. U jednom trenutku mu se pridružila i Aleksandrina sestra.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS