calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Skinuo se Hju Džekmen, dame se zasladile pogledom na trbušnjake: Rad u teretani se isplatio BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA OTVARA NALOG NA ONLYFANSU! “Mene nijedna nije zbacila sa trona već 11 godina, najtraženija sam i najplaćenija” ANĐELO TJERA(O) ANITU NA ABORTUS?! Isplivali šok-detalji ŠAH-MAT Saše Mirkovića! Otkrio kada kreće RIJALITI “IMANJE” i poslao PORUKU KONKURENCIJI! (FOTO) Glumica oboljela od raka dojke otkrila nove detalje borbe UROŠ OBJAVIO ASMINOVE EKSPLICITNE SLIKE! Haos na mrežama! Spomenuo Staniju! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima odbrusila Jani: Dosta je zabušavanja (VIDEO) Sa bh. tržišta povučeno više igračaka koje mogu oštetiti vid “VRIJEME JE DA KAŽEM ISTINU” Melanija Tramp ne može više da šuti, NAJAVILA DA ĆE OTKRITI SVAKI DJELIĆ SVOG ŽIVOTA Bosanci i Hercegovci su KAFOPIJE! ISTRAŽIVANJE otkrilo na kojem smo MJESTU U SVIJETU (FOTO) NFL zvijezdi ne smeta što je Svift prva violina u vezi: Taj sam život birao, zabavljam se Ovo su savjeti za najbolji seks na plaži PJEVAČICA ŠOKIRALA ISTINOM O KĆERKI! Otkrila koji zdravstveni problem ima njena mezimica ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ide pekmez, ali specijalni! “A VI HEJTERI JEDITE TASTATURE”(VIDEO) DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK NA TAJNOM SASTANKU! Prvi put nakon objave razvoda viđeni su na ovom mjestu! MAJA NE PRESTAJE PRIČATI O REPERU! Opet se zaljubila!? Usijale se društvene mreže

Život sa dvije žene! Elmedin UPOZORIO mušku populaciju ! BUREK NA ELMEDINOV NAČIN

Objavio: RHT
22/04/2024 12:40 PM

BUREK NA ELMEDINOV NAČIN

Rijaliti “Život sa dvije žene” sve je zanimljiviji i gledaniji u cijeloj regiji. Iz dana u dan se prate životi ElmedIna Karića i njegovih žena Jane i Fatime.

Foto:printscreen/Hype TV BiH YouTube

BUREK NA ELMEDINOV NAČIN

-Danas Fatima i Jana žele da im ja pravim burek. Isključivo na Elmedinov način. Brašno,sol, voda…

-Pravite svojim ženama, tada ćete shvatiti da nije nimalo lako. Ne pitamo ih ima li, jesi li uspjela?,samo daj.

-Elmedin je u toku priprema obratio se muškoj populaciji. Naime, on je nakon što je uzeo stvar u svoje ruke shvatio koliko je naporno biti u ulozi žene. On je poručio svim muškracima da obrate pažnju na svoje dame.

-Nuljimo, sačekamo deset minuta i možemo početi razvlačiti. Evo jedna, ide odmah i druga.. Uzimamo govedinu, faširamo sami sebi,ali ide i luk.

-Idemo začiniti meso,razvući jufke… Domaći burek je domaći burek, još kad ga muško napravi.

Nezapamćena pažnja

Naš rijaliti privukao je nezapamćenu pažnju u regionu, tako da publika željno iščekuje svaku novu epizodu njenih ljubimaca. Nema sumnje da ćemo i narednih dana gledati ekskluzivne i interesantne dogodovštine iz Gornje Višnjice, koja je preko noći došla u centar regionalne javnosti.

Sve pripreme i Elmedinovo spremanje bureka pogledajte u videu:

hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS