calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA Srce poginule policajke spasilo život: “Bila bi presretna kad bi znala” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Kuma nije mogla više da šuti: “Biće najbolja mama na svijetu” Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja Sutra mnogi dijelovi Kantona Sarajevo neće imati vode, ali ni struje POBRALA KRITIKE ZBOG LOŠEG STAJLINGA! Severina iznenadila publiku nesvakidašnjom kombinacijom “SVE MI JE OPROSTILA!” Ivan Marinković iskreno o pomirenju sa Miljanom Kulić i njegovom odlasku u Niš! UROŠ BRUTALNO UDARIO NA KULIĆKE! Stanić gađao Miljanu u najslabiju tačku, na meti i Marija, evo šta im je poručio

SVE PRIZNAO?! Janjuš SE OTVORIO, pa ispričao kako se osjeća povodom raskida sa Aneli!

Objavio: RHT
22/04/2024 9:40 AM

Janjuš se otvorio

Marko Janjušević Janjuš priznao je nekim svojim najbližim prijateljima kako se osjeća povodom raskida sa Aneli Ahmić. Iako nije želio da se otvara i objašnjava svoju intimu, sada kada ga je sve stislo, odlučio je da prizna kako se osjeća.

foto: M.M./ATAImages

Janjuš se otvorio

– Razumijem te kako se osjećaš. Voliš, ali nemaš kud… – dodao je Samir.

– Ovo je mnogo zaje**na situacija – kazao je Janjuš.

 Još Aneli sad priča da te je voljela do prije par dana. Ne ide tako – rekao je Samir.

– Kaže ona da se sa mnom mirila iz navike. To kad sam čuo… – rekao je Janjuš.

Sa druge strane, Aneli je mnogo otvorenija, pa je objasnila da ona smatra da Janjuš na sve načine pokušava da se pomiri sa njom.

 Iskreno, jako se isrpljeno osjećam. Misli me neke muče. Janjuš sve što se dešava sa nama prebacuje na sprdnju, a mene ne može ni da nasmije, jer sam jako iskrena u svemu što radim. Svaki put kad se pomirimo se nadam da se promijenio, ali on manipulacijama pokušava da me zadrži. Njegov cilj je da ljudima pokaže da ga zanimam iskreno. Željan je da se pomiri sa mnom, kako bi mene oskrnavio. On za mene u emotivnom smislu to ne postoji. Meni jeste bilo lijepo sa njim, ali je on sa mnom manipulisao – kazala je Aneli.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS