calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Sve se otkrilo javno, Filip Car na aparatima! RASTURIO SI ME! Maja Marinković otvorila dušu i priznala šta se desilo nakon rijalitija Vikend horoskop: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju MATORA IMA NOVU DJEVOJKU?! Uhvaćene na djelu, pokušale od svih da sakriju, evo šta ih je odalo? (FOTO)

Kažnjen vozač iz Švajcarske koji je školarcima u Novoj Topoli ponudio prevoz i novac

Objavio: RHT
21/04/2024 11:59 AM

Kažnjen vozač iz Švajcarske

Policija iz Gradiške/Bosanske Gradiške prekršajno je kaznila M. M. iz Švajcarske, nakon što je utvrđeno da je maloljetnicima nudio prevoz do škole i novac.

Kažnjen vozač iz Švajcarske / Foto:Srceenshot Youtube

Kažnjen vozač iz Švajcarske / Foto:Srceenshot Youtube

Kažnjen vozač iz Švajcarske

U Policijskoj upravi Gradiška/Bosanska Gradiška ističu da u cijelom slučaju nema elemenata krivičnog djela. Napominju da se nije radilo o pokušaju otmice, te da je utvrđeno da M. M. nije imao nikakvu lošu namjeru.

”Policijski službenici su 19. aprila identifikovali i pronašli M. M. nakon što je prosvjetni radnik prijavio Policijskoj stanici u Novoj Topoli da je nepoznato lice maloljetnicima ponudilo prevoz od autobuskog stajališta do osnovne škole, kao i novac”, prenosi ATV.

Dodaju da je policija odmah postupila po prijavi i operativnim radom su utvrdili da se radilo o M. M.

”O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, kao i dežurni tužilac za maloljetnike, koji su se izjasnili da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela. M. M. je sankcionisan po članu 8. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske”, navode u policiji.

Žena poginula u direktnom sudaru kod Doboja

S druge strane, žena B. Z. (66) poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se jučer u 16.10 sati dogodila u mjestu Mravići na magistralnom putu M-17 u Opštini Doboj Jug.

“U nesreći su učestvovala dva putnička vozila mercedes i audi. Vozačica mercedesa B. Z. na licu mjesta je poginula, dok su vozač i suvozač iz audija zadobili lakše povrede i prevezeni su u bolnicu”, kazali su iz MUP-a ZDK.

Uviđaj je obavljen uz nadzor dežurnog Kantonalnog tužioca ZDK…

BONUS VIDEO:

(ATV/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS