calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stiže pun Mjesec u Strijelcu – 4 znaka očekuju burne promjene “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” Žene lude za muškarcima koji imaju ovih pet karakteristika ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! Nakon Pjanića i Šehića: Od reprezentacije BiH se oprostio još jedan fudbaler ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da vjeruje! “PUKLA” U BEOGRADU: Pred koliko to ljudi nastupa Slavica Ćukteraš? KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pjevačica nosi torbu od više hiljada eura, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Popularni reper po podu razvalči djevojku i ŠUTIRA JE U GLAVU – jeziv snimak BRUTALNOG NASILJA! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! Krš i lom u Sarajevu: Sudar dva automobila, dijelovi vozila rasuti po cesti ON VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Procurile zabranjene informacije, ova učesnica će doživjeti SLOM kada ga ugleda! ŠOKANTNO! KO JE FATALNA MARICA KOJA JE OSTAVILA RAMACOTIJA, A SADA ZAVELA ĐOKU: Kad čujete šta joj je pjevač tražio, pašće vam vilice ŠOK! DALILA I DEJAN SE POMIRILI?! Evo šta ih je ponovo spojilo, biće zajedno! Opljačkan još jedan kafić u Sarajevu: Prepoznajete li lopova sa snimka? EKSKLUZIVNO ZA HYPE! Žena Sergeja Trifunovića sumirala utiske nakon vjenčanja, Isidora progovorila o BEBI, ali i o zajedničkom životu sa glumcem! (FOTO)

“STOJIM IZA SVOJIH RIJEČI! Da nije bila TRUDNA, bila bih još GRUBLJA” Evo šta je Krunićka poželjela Aleks i Caru kad je saznala da su postali RODITELJI

Objavio: RHT
20/04/2024 8:30 PM

“Stojim iza svojih riječi”

Jelena Krunićoglasila se ekskluzivno za Hype nakon saznanja da se Aleksandra Nikolić porodila.

Foto:Hypetv/Instagram printscreen/Alex_mima_official

Podsjetimo, opšti haos je nastao kada je otkriveno da je Filip Car slao poruke Jeleni dok je Aleks bila trudna.

Ja stojim iza svojih riječi. Iskreno svako ima pošlost. Ona treba sada da se predstavi u drugom svjetlu. Želim njoj i kćerki da budu žive i zdrave sto godina. Bez obzira na sve, hoću da joj dam savjet da ne trpi ništa zbog djeteta”. rekla je Jelena za HYPE. i dodala:

Caru želim da vrati ljudskost. Tu je malo zakazao. Da ne radi neke stvari koje je radio dok je bila trudna. Sami su me čačnuli. Moja je greška što ne znam da stanem. Ali stojim iza svega što sam rekla. Da nije bila trudna, bila bih još grublja. To je sve istina. Ali ne bih da se vraćam sada na toStvarno Aleksandri želim sve najljepše jer znam da će biti najbolja majka”., rekla je Jelena između ostalog.

Podsjetimo, Aleks se porodila prije tri dana Carskim rezom, a Car i njegova partnerka su nasljednici dali ime Leona.

– Porođaj je trajao od pet ujutru, Aleks se namučila kao Isus! Prvo nisu htjeli da je porode carskim rezom, pa se sva namučila. Onda su se ipak odlučili da se ode na carski rez. Na sreću, rodila je zdravu djevojčicu. Car nije cijele noći spavao, evo malopre je otišao da odmori, malo da odspava. Svi smo presrećni, beba i majka su dobro i to je najbitnije – poručio je Bruno za medije.

Šta je tačno rekla, pogledajte u videu ispod teksta:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS