calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati! SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! SPAS NAŠLA POD OSTROGOM! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO) Tučnjava na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Sijevali noževi, jedna osoba povrijeđena

STRAŠNO! VESNA RIVAS PALA SA KONJA! HITNO hospitalizovana! Izlomljene kosti, dug oporavak (VIDEO)

Objavio: RHT
20/04/2024 3:30 PM

VESNA RIVAS PALA S KONJA

Poznata rijaliti zvijezda, astrolog, numerolog, tarot tumač, pjevačica i nekadašnja voditeljica, Vesna Rivas, gostovala je u emisiji ShowBliz na Hype televiziji kod bliznakinja Miljane i Nevene Arsić.

Vesna Rivas
Foto: Ata images/HypeTV/ShowBliz
"VESNA RIVAS PALA SA KONJA"
Foto: ATA images/HypeTV/emisija ShowBliz

Vesna je u svom najšokantnijem gostovanju do sada, govorila o svemu bez dlake na jeziku.

Raskrinkala je mnoge rijaliti afere, udarila na mnoga TV lica među kojima su i Jovana Jeremić, bivša rijaliti učesnica Dalila Mujić, zatim Anđela Đuričić.

Ona se nije libila da prokomentariše i aktuelne parove, za koje smatra da su uglavnom “fejk”.

VESNA RIVAS PALA S KONJA

U popularnom novom dodatku BLIZ-KVIZ, Vesna je odgovarajući na pitanja bliznakinjama, otkrila da joj je najveći strah da se popne na konja.

Vesna Rivas
Foto: HypeTV

Ona je otkrila da je strah nastao kada ju je konj zbacio, te je pala sa njega i zadobila prelome kostiju, a oporavak je bio bolan i dug. Bila je hitno hospitalizovana, rane su zacijelile, ali je strah ostao.

STRAŠNO PROROČANSTVO VESNE RIVAS

– Marija, srami se, Miljana je loše i biće samo gore. Sa svim njenim dijagnozama koje ima, ona napolju može samo da napravi incident i da je zatvore. Njima to ne odgovara. Zato je šalju u rijaliti da se socijalizuje.

– Marija, znam da imaš savijesti, uzmi Miljanu i pustite je da bude sa svojim djetetom koliko-toliko. Pričala sam sa nekim ljudima i iz medicine i iz rijalitija, Miljana je loše. Marija, znam da krijete da bi tamo plivala. Znaš da za psihijatrijske bolesti nema lijeka i neće biti bolje, neće se zaustaviti, biće samo gore – obratila se Vesna Mariji Kulić.

Vesna Rivas/Foto: HypeTV
Vesna Rivas HypeTV

– I nemoj da mi diraš Sinišu da ne dođem u Niš! – poručila je Vesna u emisiji ShowBliz.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS