calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica

MAJA I STANISLAV DOBILI KLJUČNE INFORMACIJE IZ SPOLJNJEG SVIJETA! Ovo nisu očekivali

Objavio: RHT
20/04/2024 12:59 PM

Maja i Stanislav dobili informacije

Maja Marinković i Stanislav Krofak saznali su mišljenje javnosti! Naime, juče su se u “Belu kuću” – nakon baraža, vratili rijaliti učesnici koji su ispali!

Maja i Stanislav dobili informacije / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Officia
Maja i Stanislav dobili informacije / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Veliki šef je dao šansu Vanji Živić, Boži Džons, Pablu Milevskom i Slađi Lazić Bošković. 

Maja i Stanislav dobili informacije

Slađa Bošković je odmah prekršila strogo pravilo Velikog šefa! Ona je odmah Maji i Stanislavu prenijela informacije iz spoljnjeg svijeta koje su iznenadile starletu i Mioninog bivšeg! Otkrila je da oni imaju puno fanova i veliku podršku naroda:

– Ej, pozdravljaju vas… Znaš koliko vas vole, niste svjesni – prenijela je Slađa.

Starleta je bila oduševljena i ponosna, pa je počela da skače po kući.

– Stvarno? Vidiš… – rekla je Maja svom dečku.

Maja i Stanislav nisu mogli da sakriju sreću zbog ovih vijesti, a Marinković je potom zaključila da ih čeka sjajna zajednička budućnost.

Podsjećamo, on je otkrio da planira oženiti Maju. No, ona ga nije shvatila ozbiljno, s obzirom da Krofak ima etiketu ženskaroša, a iza sebe već ima jedan brak, koji se veoma brzo okončao.

Stanislav je priznao da jeste bio nevjeran supruzi, pa mu je Maja stavila do znanja da se neće dobro provesti ukoliko je bude prevario.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS