calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 17. MAJ: Bikovi posebno opterećeni, Rakovi će imati iscrpljujući dan, a Vagama oscilira raspoloženje “ZAMIJENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA!” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TVRDE DA IMA TOLIKO BOTOKSA DA NE MOŽE DA SE POMJERI: Hurem pokazala NOVO LICE, javnost ZABEZEKNUTA SLOŽNO DO USPJEHA! Saša Mirković:”Prvi rijaliti na BALKANU gdje NEĆE BITI BIP BLOKADA” Mirsada iz Živinica u 33 godini postala nana: Sretna sam kako mi je život posložio kockice Ime mijenjaju, sve ostalo je isto: Nakon vijesti o kastingu na Pinku, Saša Mirković uputio SNAŽNE RIJEČI Leona Car nema ni mjesec dana, a pred Carem je već učinila ovo: Tata sve objelodanio OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dijete! (FOTO) Izabran najzgodniji muškarac Britanije, pobijedio je žestoku konkurenciju već drugi put zaredom OTKRIVENO VRIJEME I MJESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posljedica srčanog udara! Maja preblijedila kad je saznala da je JAVNOST VIDJELA akciju sa Stanislavom iz TAJNOG ŠTEKA SKANDALČINA! ANELI KROZ ŠIFRE PRIČALA O ASMINU: Uroš otkriva NJENE NAJMRAČNIJE TAJNE, moli Boga da joj Durdžić OPROSTI SVE! TUŽAN DAN U DOMU TONIJA BIJELIĆA: Biznismen se SLOMIO! (FOTO) HITNO HOSPITALIZOVANA ANITINA MAJKA: Slošilo joj se zbog Matore, Stanojlovićeva ni ne sluti kakav pakao se odvija napolju! Provaljeno u pet džamija u Mostaru: Policiji dostavljeni snimci, ali počinioci nisu pronađeni DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK SE RAZVODE?! Glumac otišao iz njihovog doma, a evo kako su pokušali sve da sakriju?

Više tužilaštvo odredilo ZADRŽAVANJE Sergeja Trifunovića! A evo kada je zakazano saslušanje

Objavio: RHT
19/04/2024 8:20 PM

Tužilaštvo odredilo ZADRŽAVANJE Trifunovića!

Prema nezvaničnim informacijama, policija je držala pod prismotrom čovjeka koji se sumnjiči za nedozvoljenu trgovinu narkoticima, piše “Telegraf”.

Foto: Marija Mladjen/ATAImages/Više tužilaštvo odredilo ZADRŽAVANJE Sergeja Trifunovića!
Foto: Marija Mladjen/ATAImages/Više tužilaštvo odredilo ZADRŽAVANJE Sergeja Trifunovića!

Glumac Sergej Trifunović priveden je 18. aprila u Beogradu.

Kako je nezvanično saznao Telegraf, glumac je priveden zbog nekoliko grama nedozvoljenih spustanci, koje je prilikom pretresa imao kod sebe.

Kako su mediji prenijeli, Trifunoviću je navodno određeno zadržavanje po nalogu tužilaštva. A sa njim je zadržan i V. A. kod kog je pronađeno kako se navodi 40 paketića iste supstance mase ukupno oko 70 grama.

PO ISTEKU ZADRŽAVANJA OSUMNJIČENI ĆE BITI PRIVEDENI NA SASLUŠANJE

“Po isteku zadržavanja do 48 sati, osumnjičeni će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu. Poslije saslušanja tužilac će odlučiti da li će predložiti sudiji za prethodni postupak da im odredi pritvor do 30 dana”, potvrdio je sagovornik Kurira.

NAKON PRAĆENJA AUTOMOBILA JE UHAPŠEN

Podsjetimo, mediji su pisali o hapšenju glumca prije nekoliko dana:

Kako se nezvanično saznaje, Trifunović je uhapšen nakon što je policija pratila automobil muškarca V.A. Te ga uhvatila prilikom primopredaje droge, pisao je “Telegraf”.

– Patrola je uočila da je u toku primopredaja droge, pa je pristupila hapšenju osoba. Lisice na ruke stavljene su V.A. koji je označen kao prodavac droge i Sergej Trifunović kao kupac – kaže izvor i dodaje:

– Kod Trifunovića je pronađen jedan pvc paketić sa oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila koje je koristio V.A. u torbici i pvc kesi koju je držao ispod haube automobila pronađeno oko 40 pvc paketića sa oko 70 grama marihuane.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS