calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Novak Đoković se oglasio usred noći: Objasnio odluku koja je iznenadila sve Stiže pun Mjesec u Strijelcu – 4 znaka očekuju burne promjene “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” Žene lude za muškarcima koji imaju ovih pet karakteristika ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! Nakon Pjanića i Šehića: Od reprezentacije BiH se oprostio još jedan fudbaler ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da vjeruje! “PUKLA” U BEOGRADU: Pred koliko to ljudi nastupa Slavica Ćukteraš? KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pjevačica nosi torbu od više hiljada eura, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Popularni reper po podu razvalči djevojku i ŠUTIRA JE U GLAVU – jeziv snimak BRUTALNOG NASILJA! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! Krš i lom u Sarajevu: Sudar dva automobila, dijelovi vozila rasuti po cesti ON VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Procurile zabranjene informacije, ova učesnica će doživjeti SLOM kada ga ugleda! ŠOKANTNO! KO JE FATALNA MARICA KOJA JE OSTAVILA RAMACOTIJA, A SADA ZAVELA ĐOKU: Kad čujete šta joj je pjevač tražio, pašće vam vilice ŠOK! DALILA I DEJAN SE POMIRILI?! Evo šta ih je ponovo spojilo, biće zajedno! Opljačkan još jedan kafić u Sarajevu: Prepoznajete li lopova sa snimka?

“LJUBAV JE PRETVORIO U MULJ I BLATO, A TO GOVORI O NJEMU” Pjevačica urnisala Harisa Džinovića i otkrila šokantne detalje o njegovom razvodu od Meline

Objavio: RHT
19/04/2024 7:00 PM

Pjevačica urnisala Harisa Džinovića

foto: Hypetv/ Pjevačica urnisala Harisa Džinovića

Dok estradu tresu skandali o razvodima koji su, čini se, nikad češći, pjevačica Kaja Ostojić, kako kaže, uživa u ljubavi.

Ona se tokom perioda razvoda, kroz koji je i sama prošla, uvijek nalazi na ženskoj strani, a sada je prokomentarisala krah braka Meline i Harisa Džinovića.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Jesam. Ja sam uvijek na strani žena. Svaki razvod je težak, ja bih voljela zaista da ljudi, ako su oboje normalni, da u tom mučnom procesu prođu sve mirnim putem, ali nerijetko to nije slučaj. Tako da se dešavaju skandali. Ali to govori o čovjeku – rekla je Kaja, aludirajući na Džinovića, koji je iznio brojne tajne iz braka sa Melinom, pa dodala:

Photo: Ata images/Antonio Ahel

– Ne razumijem kako poslije svega i poslije zajedničke djece i svega što ste zajedno stekli, nekako se na kraju sve svede na taj neki mulj, blato. Meni to govori o čovjeku koji sve godine pretvori na kraju u blato, na izjave, ružne gestove, da sad ne imenujem nikoga, ali ko razumije, shvatiće – zaključila je Kaja.

Čitajte i Sergej Barbarez je novi selektor fudbalske reprezentacije BiH!

Heroj nacije Sergej Barbarez je novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine jednoglasno je izabrao na mjesto selektora. Barbarez je tako postao naš četvrti selektor u posljednjih godinu dana.

Na tom mjestu je naslijedio Savu Miloševića. On nije produžio ugovor nakon što naša selekcija nije uspjela izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS