calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće

HITNO SE OGLASIO FILIP CAR! Evo šta se dešava nakon Aleksandrinog porođaja, isplivali bitni detalji zbog rođenja male Leone!

Objavio: RHT
19/04/2024 5:40 PM

Dešavanja nakon Aleksandrinog porođaja

Photo: Printscreen Instagram/filip_car_capo_ck/ Dešavanja nakon Aleksandrinog porođaja

Aleksandra Nikolić prije dva dana na svijet je donijela djevojčicu Leonu.

Filip Car i Aleks, presretni roditelji, su se u srijedu veče oglasili na svojim profilima, a kako su istakli – carica ih je malo namučila.

Međutim, Filip se sada ponovo oglasio, novim povodom, on je imao važnu poruku za svoje fanove.

Photo: Printscreen Instagram/alex_mima_official/Printscreen Youtube/Zadruga Official/Hype ilustracija

– Floto moja draga hvala vam svima na predivnim čestitkama. Kako sam stalno bio danima u iščekivanju i napetosti, znate da gotovo i nisam bio na TikToku uopšte! Doslovno putujem gore dole i imam jako mnogo obaveza oko svega, ali radim jednu proslavu u Crikvenici, pa ko god je u mogućnosti od naše ekipe, naših prijatelja, našeg posebnog tima, naše drage flote, neka mi se javi i dođe, bilo bi mi drago…

Za sve one koji nisu u mogućnosti, jer nas ima doslovno sa svih strana svijeta i ljudi imaju i svoje obaveze, ja ću oko 21h da se upalim sa zabave, da podijelim ovaj najsretniji životni trenutak sa vama i pozdravim vas, jer me opet neće biti par dana! Hvala vam svima i pozdravlja vas LAF TIM ( Leona, Aleks, Filip) – napisao je Filip prošle noći.

Postali roditelji

Aleksandra i Filip Car postali su roditelji prvi put, a iako nisu bili u dobrim odnosima, kćerka ih je ponovo spojila. Aleks je nedavno na svom Instagramu podijelila i prvu fotografiju sa nasljednicom iz porodilišta, a uz to i emotivnu poruku.

“17.04.2024. rodila se naša Leona. Vole te tata i mama najviše na svijetu! Svi kažu da liči na tatu. Ja sam i dalje u pozitivnom šoku od svega. Jedino što znam jeste da ćeš biti beskrajno voljena zauvijek od nas dvoje. Hvala svima na čestitkama. Ovakvu ljubav prvi put osjećam. Ti si centar našeg svijeta, naša mala lavica”, napisala je bivša rijaliti učesnica.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS