calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

Isplivala ŠOK FOTOGRAFIJA Aneli PRIJE svih estetskih operacija! Fotka zapalila društvene mreže, niko ne vjeruje da je to ONA (ANKETA)

Objavio: RHT
19/04/2024 3:59 PM

Isplivala ŠOK FOTOGRAFIJA Aneli

Rijaliti učesnica aktuelnog formata Aneli Ahmić u posljednje vrijeme optužena je da je promijenila lični opis, te da se do te mjere (iz)operisala, da je mnogi više ni ne prepoznaju.

Aneli Ahmić pre i posle operacija! PROMENILA LIČNI OPIS!
Foto: Ata images/Facebok printscreen/zadruga official

Isplivala ŠOK FOTOGRAFIJA Aneli

Aneli se u sukobu sa MIlenom Kačavendom branila, tako što je rekla da je operisala samo grudi i usne.

No, šok fotka koja je isplivala pokazuje da se Aneli ipak malo zanijela kada su upitanju estetske korekcije, pa mnogi djevojku sa slike nisu mogli da povežu sa učesnicom koju gledaju sada u rijalitiju.

Aneli Ahmić pre operacija
Foto: Facebook printscreen/Zadruga official

Po kvalitetu fotografije se vidi da je napravljena prije priličnog broja godina, ali rijetko ko može sa sugurnošću da kaže da je baš Aneli na fotki.

Komentari su se nizali, osuđujući količinu promjene na osnovu ove fotografije. Mnogi su se osvrnuli na način i metode šminkanja koji dosta mijenjaju sliku osobe.

Dok su jedni kritikovali i stava su da je bila ljepša prije, mnogi su ipak pohvalili promjenu. Budući da sada izgleda neuporedivo bolje nego tada.

PROMIJENILA LIČNI OPIS!

Kakvo je Vaše mišljenje, glasajte u anketi na linku ispod ovog teksta:

ANELI AHMIĆ PRIJE ILI POSLIJE OPERACIJA?

Podsjetimo, Aneli je u svađi sa Milenom Kačavendom demantovala da je mnogo promijenila svoj fizički izgled.

– Ja nisam mogla odmah da se sjetim, ali ja znam za nju prije ulaska u rijaliti. Tada je izgledala skroz drugačije i zbog toga nisam odmah povezala da je to ona – rekla je Kačavenda, pa dodala:

– Ti si jedan ološ raspali, znam o tebi svašta i reći ću u “Narod pita”, neću sada. Praviš se ovdje mutava, došla si da pričaš o svom bivšem odnosu, a onda isto tako pričaš i o trenutnom odnosu. Ti si jedna džukela, klošarka, šljam, ološ i borac za plasman. Znam ljude sa kojima si bila, prenosila milione preko granice u koferima, juri te Interpol i ti si kao naivna – rekla je tada Milena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS