calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAVLJE U DOMU GVOZDENOVIĆA! Pjevačeva majka se oglasila za Hype: “Rodio nam se Ilija!” Bivše MISS ŠVEDSKE na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu BEZ DONJEG VEŠA (FOTO) Stanislav: Imao sam neku grižnju savjesti! “Poremetilo me to što sam napravio” IN MEMORIAM Iznenada preminula zvijezda (47) serije koju su svi voljeli! “Uvijek je bio džentlmen i profesionalac” Maja otvorila dušu: Mene su oni ponizili! “Nikoga nisam uvrijedila” DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 17. MAJ: Bikovi posebno opterećeni, Rakovi će imati iscrpljujući dan, a Vagama oscilira raspoloženje “ZAMIJENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA!” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TVRDE DA IMA TOLIKO BOTOKSA DA NE MOŽE DA SE POMJERI: Hurem pokazala NOVO LICE, javnost ZABEZEKNUTA SLOŽNO DO USPJEHA! Saša Mirković:”Prvi rijaliti na BALKANU gdje NEĆE BITI BIP BLOKADA” Mirsada iz Živinica u 33 godini postala nana: Sretna sam kako mi je život posložio kockice Ime mijenjaju, sve ostalo je isto: Nakon vijesti o kastingu na Pinku, Saša Mirković uputio SNAŽNE RIJEČI Leona Car nema ni mjesec dana, a pred Carem je već učinila ovo: Tata sve objelodanio OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dijete! (FOTO) Izabran najzgodniji muškarac Britanije, pobijedio je žestoku konkurenciju već drugi put zaredom OTKRIVENO VRIJEME I MJESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posljedica srčanog udara! Maja preblijedila kad je saznala da je JAVNOST VIDJELA akciju sa Stanislavom iz TAJNOG ŠTEKA

Uhapšen Sergej Trifunović, pronašli mu nekoliko grama nedozvoljenih spustanci

Objavio: RHT
18/04/2024 11:00 PM

Uhapšen Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je večeras u Beogradu, javlja Telegraf.

Uhapšen Sergej Trifunović/ Foto: facebook

Kako nezvanično saznaje Telegraf, glumac je priveden zbog nekoliko grama nedozvoljenih spustanci, koje je prilikom pretresa imao kod sebe.

Trifunoviću je prošle jeseni zabranjen ulazak i boravak u Hrvatskoj, svim zemljama Evropske unije, uz Island, Lihtenštajn i Norvešku.

Zabrana je uslijedila nakon nekoliko prekršaja koje je napravio u Splitu, potom na društvenim mrežama izvrijeđao splitske policajce.

Čitajte i DRAGANA MITAR PROMIJENILA LIČNI OPIS: Mnogi NE MOGU da je PREPOZNAJU, svi kažu da je ISTA Maja Marinković

Bivša zadrugarka i nekadašnja članica “Modelsica” Dragana Mitar ne krije da je na sebi dosta toga korigovala, a sada je pokrenula lavinu komentara svojim posljednjim pojavljivanjem.

Naime, tokom gostovanja u jednoj emisiji Draganu mnogi u prvi mah nisu prepoznali. Ona se pojavila sa dugom crnom kosom, sada ima kratke šiške, a nos je ponovo smanjila hirurškim putem.

Kockasta vilica, izražene jagodice, operisan nos, frizura i ostale promjene uticale su da izgleda slično Maji Marinković, a nekoliko komentara je to i potvrdilo.

“Unakaradi se”, “Nisam je prepoznala”, “Ja mislio Maja”, “Ova djevojka je bila prelijepa”, “Samo je glas njen”, “Maja i ona identične”, “Jeftina kopija Maje Marinković” – nizali su se komentari ispod video snimka sa gostovanja.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS