calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dvije pucnjave u Sarajevu: Policija na terenu, privedeno nekoliko osoba Maca Diskrecija: Mama me se odrekla, ne želi da čuje za mene, a ja sam postala mnogo slavna i bogata! Novi veliki uspjeh Borca: Banjalučani zaustavili Panatinaikos i osvojili prvi bod u Evropi Anđelu Đuričić čeka PAKAO? “Ona je BRUKA I SRAMOTA?!” Isplivale sve tajne “udisačice prdeža”? Upalio sam live da nekog usrećim i poklonim mu moju energiju? Danas mi jedna kaže da zračim kao… Nova teška nesreća na bh. cesti: Jedna osoba poginula, dijelovi automobila rasuti po cesti Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku!

NEREALNI KADROVI! Pjevačica ponovo provocira VRELIM FOTOGRAFIJAMA! (Foto)

Objavio: RHT
18/04/2024 8:40 PM

NEREALNI KADROVI!

NEREALNI KADROVI!
Foto: printscreen instagram emaradujko

Popularna pjevačica Ema Radujko, često je tema medija zbog svog izgleda. Naime, ona je objavila niz fotografija i snimaka gdje i te kako uživa.

Ema je pokazala svoje tijelo u raznobojnim kupaćim kostimima, dok uživa na plaži, sunča se, ali i provodi.Takođe je svoje pratioce obradovala i vrelim kadrovima iz bazena.

NEREALNI KADROVI!

Foto: printscreen instagram emaradujko

Ema je objavila kako izgleda poslije dana provedenog na plaži na Tajlandu, obučena u tanga bikini preko kojeg je stavila kožni kaiš. Sve slike su otpozadi, na radost pratilaca koji su lajkovali sliku više od 50.000 puta za jedan dan, ali među svim emotikonima vatre u komentarima, našlo se i par negativnih.

Foto: printscreen instagram emaradujko

Jedan pratilac je napisao “da si slikala lice Instagram bi te blokirao“, dok je drugi primijetio “da se ugojila 3, 4 kile“, na šta je pjevačica odgovorila: “Ako ti je lakše, 6 kila”.

Podsjetimo, pjevačice Teodora i Ema prije nekoliko nedjelja imale su žestok sukob.

Naime, Ema je, prilikom davanja posljednjeg intervjua, istakla da će tek reći potpunu istinu o Teodori.

– Nismo zakopale ratne sjekire. Reći ću ja uskoro šta imam da kažem, ali neka je, neka ona priča šta ona hoće i njenu priču. Nismo se srele, imam nastupe , a vjerovatno i ona radi. Menadžerka ništa nije rekla, mi smo u poslu – istakla je kratko Radujko.

Podsjetimo, nakon što ju je isprozivala pjevačica Ema Radujko, Teodora Džehverović je riješila da se oglasi.

– Ja sam se iskreno iznenadila kada sam vidjela njen intervju, jer možda Ema nije htjela ništa loše da kaže niti to misli, ali je ružno ispalo i tu moram biti iskrena. Zaista sam joj pružila svu podršku – istakla je Teodora.

Ja sam je bez imalo sujete pozvala da bude u mom spotu, kada je i upoznala Sandru. Nema potrebe da na pitanje “da li mene imitira” spominje stvari koje su potpuno nebitne – dodala je Džehverovićeva.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS