calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IN MEMORIAM Iznenada preminula zvijezda (47) serije koju su svi voljeli! “Uvijek je bio džentlmen i profesionalac” Maja otvorila dušu: Mene su oni ponizili! “Nikoga nisam uvrijedila” DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 17. MAJ: Bikovi posebno opterećeni, Rakovi će imati iscrpljujući dan, a Vagama oscilira raspoloženje “ZAMIJENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA!” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TVRDE DA IMA TOLIKO BOTOKSA DA NE MOŽE DA SE POMJERI: Hurem pokazala NOVO LICE, javnost ZABEZEKNUTA SLOŽNO DO USPJEHA! Saša Mirković:”Prvi rijaliti na BALKANU gdje NEĆE BITI BIP BLOKADA” Mirsada iz Živinica u 33 godini postala nana: Sretna sam kako mi je život posložio kockice Ime mijenjaju, sve ostalo je isto: Nakon vijesti o kastingu na Pinku, Saša Mirković uputio SNAŽNE RIJEČI Leona Car nema ni mjesec dana, a pred Carem je već učinila ovo: Tata sve objelodanio OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dijete! (FOTO) Izabran najzgodniji muškarac Britanije, pobijedio je žestoku konkurenciju već drugi put zaredom OTKRIVENO VRIJEME I MJESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posljedica srčanog udara! Maja preblijedila kad je saznala da je JAVNOST VIDJELA akciju sa Stanislavom iz TAJNOG ŠTEKA SKANDALČINA! ANELI KROZ ŠIFRE PRIČALA O ASMINU: Uroš otkriva NJENE NAJMRAČNIJE TAJNE, moli Boga da joj Durdžić OPROSTI SVE! TUŽAN DAN U DOMU TONIJA BIJELIĆA: Biznismen se SLOMIO! (FOTO) HITNO HOSPITALIZOVANA ANITINA MAJKA: Slošilo joj se zbog Matore, Stanojlovićeva ni ne sluti kakav pakao se odvija napolju!

Vogošća: Sudar dva vozila u blizini kružnog toka, jedna osoba povrijeđena

Objavio: RHT
18/04/2024 8:20 PM

Sudar u Vogošći

U poslijepodnevnim satima u ulici Igmanska u Vogošći u blizini kružnog toka došlo je do sudara dva automobila.

Sudar u Vogošći Foto: klix.ba

Kako nam je rečeno iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo kazali su za Klix.ba da je do saobraćajne nesreće došlo u 18:00 sati.

Jedno lice je zatražilo ljekarsku pomoć.

Nesreća je izazvala velike gužve na ovoj trasi.

Policija trenutno vrši uviđaj.

Čitajte i EKSKLUZIVNO! Dragana Mirković poslije nastupa ZAVRŠILA U HOTELU sa NJIM?! Nakon razvoda uživa u apartmanu! Pjevačica NE SKIDA OSMIJEH SA LICA

Pjevačica Dragana Mirković nakon 24 godine braka se razvodi od biznismena Tonija Bijelića.

Naime, kako domaći mediji prenose, za njihov rastanak je kriv muškarac koji je Draganu uvjerio u to da joj je Toni nevjeran.
Od kada je ova vijest zapalila region, nižu se razni naslovi i nagađa se šta je pravi razlog prekida dugogodišnjeg naizgled skladnog braka.

Međutim, kako Hype ekskluzivno saznaje, pjevačica izgleda ni malo ne mari za to.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO:

Kako Hype saznajeDragana Mirković je uhvaćena u Hamburgu u luksuznom hotelu.

Naime, pjevačici je poslije nastupa u apartmanu pravio “društvo” Toma Gligorić.

Kako Hype saznaje on je dugogodišnji porodični prijatelj porodice Bjelić-Mirković.

Dragana poprilično voli Tomino društvo i poslije razvoda se ne razdvaja od njega.

Podsjetimo, svojevremeno Dragana je otkrila da nema pomoć ni od koga kada joj je to najpotrebnije.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/klix.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS