calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

OTKRIVENO ZAŠTO JE MAJA ZGRABILA STANISLAVA: Ovo su detalji njihove žestoke akcije u izolaciji

Objavio: RHT
18/04/2024 3:40 PM

ZAŠTO JE MAJA ZGRABILA STANISLAVA

Maja Marinković bacila je oko na Stanislava Krofaka tek kada je saznala da je dobar ljubavnik! Starleta je željela da ima “alfa mužjaka” kraj sebe.

ZAŠTO JE MAJA ZGRABILA STANISLAVA / Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ZAŠTO JE MAJA ZGRABILA STANISLAVA / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ZAŠTO JE MAJA ZGRABILA STANISLAVA

Voditelj je iznio sve detalje, a kako tvrdi Maja se “zalijepila” za Mionog bivšeg jer je svojim umijećem dovodi do ludila.

-Ma, Maju ne zanima – on se njoj nije ni svidio dok nije saznala da je manijak u krevetu. Voli Makica pastuvčine – našalio se voditelj.

Starleta je pokušala da se opravda, pa je istakla da je Stanislav osvojio svojim udvaranjem. Kako kaže, ona i Stanislav su strastveni, kao i da su se odlično poklopili.

Maja voli vrelu akciju

 –Nije istina, stvarno… Mi smo prošli sve faze, upoznavanje, muvanje… Takvi su nam odnosi, zato što smo oboje strastveni – pravdala se Maja.

Inače, Maja i Stanislav su već nekoliko puta napustili emisiju kako bi imali vrelu akciju. Izolacija se svako veče trese.

Kako do sad ni sa kim nije imala ovako brutalne odnose, postali su glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama.

foto: printscreen/pinktv/elita

Maja i Stanislav su takođe glavna tema i u “Beloj kući”. Starleta nije svjesna da su njihove akcije najbrutalnije u rijalitiju, što je rekla i Stanislavu.

Popularni rijaliti par to ne sprečava da budu sve glasniji i sve žešći. Trenutno borave u hotelu, pa imaju totalnu slobodu. Uživaju u romansi. Starleta daje sve od sebe kako bi njen izabranik uživao.

Neki od cimera su u šali prokomentarisali da Maji “pucaju koske” od strasti.

BONUS VIDEO:

(Pink/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS