calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja otvorila dušu: Mene su oni ponizili! “Nikoga nisam uvrijedila” DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 17. MAJ: Bikovi posebno opterećeni, Rakovi će imati iscrpljujući dan, a Vagama oscilira raspoloženje “ZAMIJENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA!” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TVRDE DA IMA TOLIKO BOTOKSA DA NE MOŽE DA SE POMJERI: Hurem pokazala NOVO LICE, javnost ZABEZEKNUTA SLOŽNO DO USPJEHA! Saša Mirković:”Prvi rijaliti na BALKANU gdje NEĆE BITI BIP BLOKADA” Mirsada iz Živinica u 33 godini postala nana: Sretna sam kako mi je život posložio kockice Ime mijenjaju, sve ostalo je isto: Nakon vijesti o kastingu na Pinku, Saša Mirković uputio SNAŽNE RIJEČI Leona Car nema ni mjesec dana, a pred Carem je već učinila ovo: Tata sve objelodanio OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dijete! (FOTO) Izabran najzgodniji muškarac Britanije, pobijedio je žestoku konkurenciju već drugi put zaredom OTKRIVENO VRIJEME I MJESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posljedica srčanog udara! Maja preblijedila kad je saznala da je JAVNOST VIDJELA akciju sa Stanislavom iz TAJNOG ŠTEKA SKANDALČINA! ANELI KROZ ŠIFRE PRIČALA O ASMINU: Uroš otkriva NJENE NAJMRAČNIJE TAJNE, moli Boga da joj Durdžić OPROSTI SVE! TUŽAN DAN U DOMU TONIJA BIJELIĆA: Biznismen se SLOMIO! (FOTO) HITNO HOSPITALIZOVANA ANITINA MAJKA: Slošilo joj se zbog Matore, Stanojlovićeva ni ne sluti kakav pakao se odvija napolju! Provaljeno u pet džamija u Mostaru: Policiji dostavljeni snimci, ali počinioci nisu pronađeni

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 18. APRIL: Energija Ovnova na vrhuncu, Bikovi osjećaju potrebu za promjene, a Ribama je posebno izražena intuicija

Objavio: RHT
18/04/2024 9:00 AM

Energija Ovnova na vrhuncu

Ovan (21. mart – 19. april)

Dan za samopouzdanje i akciju.

Energija Ovnova na vrhuncu / Foto: Facebook

Energija Ovnova na vrhuncu / Foto: Facebook

Vaša energija je na vrhuncu, pa iskoristite priliku da počnete nove projekte ili da završite nedovršene obaveze. Povedite računa o svom zdravlju i pridajte važnost fizičkoj aktivnosti.

Bik (20. april – 20. maj)

Ukoliko osjećate potrebu za promjenom, danas je pravi dan da napravite korak ka ostvarenju svojih želja. Obratite pažnju na svoje instinkte i vjerujte u svoju intuiciju. Veče provedite u opuštenom okruženju, uživajući u miru i tišini.

Blizanci (21. maj – 20. juni)

Dan za učenje i razmjenu znanja. Budite otvoreni za nove ideje i perspektive, i posvetite se proširivanju svojih horizonta. Komunikacija sa ljudima iz različitih sfera života će vam donijeti novu inspiraciju.

Rak (21. juni – 22. juli)

Očekuje vas dan u kojem ćete se osjećati emotivno podržano. Posvetite se svojim bliskim odnosima i izrazite svoju zahvalnost i ljubav prema njima. Veče provedite u toplom i harmoničnom okruženju, u društvu dragih osoba.

Lav (23. juli – 22. avgust)

Danas je dan za kreativnost i izražavanje svoje ličnosti. Posvetite se hobijima i aktivnostima koje vam donose radost i ispunjenje. Povedite računa o svojoj ishrani i pridajte važnost zdravim životnim navikama.

Djevica (23. avgust – 22. septembar)

Danas će vam pažnja biti usmjerena na dom i porodične obaveze. Posvetite se uređenju svog doma ili organizujte neki porodični događaj. Veče provedite u toplom i harmoničnom okruženju, opuštajući se uz svoje najmilije.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Osjetićete potrebu za ravnotežom i harmonijom u svom životu. Posvetite se svom unutrašnjem blagostanju i pridajte važnost svojim emotivnim potrebama. Meditacija ili joga mogu vam pomoći da se povežete sa svojim unutrašnjim bićem.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Danas je dan za planiranje i organizaciju. Posvetite se svojim poslovnim obavezama sa pažnjom i detaljima. Budite otvoreni za saradnju i timski rad, jer će vam to donijeti uspjeh i postizanje ciljeva.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar)

Očekuje vas dan sa mnogo prilika za učenje i proširivanje horizonta. Budite otvoreni za nove ideje i perspektive, i iskoristite prilike za lični i profesionalni razvoj. Veče provedite u društvu inspirativnih ljudi, razmjenjujući ideje i iskustva.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Danas je dan za samorefleksiju i introspekciju. Posvetite se svojim unutrašnjim osjećanjima i razmislite o svojim željama i ciljevima. Meditacija ili šetnja u prirodi mogu vam pomoći da se povežete sa svojim unutrašnjim bićem.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Danas je dan za druženje i povezivanje sa ljudima. Osetićete potrebu za socijalizacijom i razmjenom ideja. Organizujte neki društveni događaj ili provedite veče u opuštenom druženju sa prijateljima.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Danas će vam intuicija biti posebno izražena. Osluškujte svoje unutrašnje osjećaje i pratite svoj unutrašnji kompas. Posvetite se svom duhovnom razvoju i pridajte važnost meditaciji ili kontemplaciji.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS