calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAVLJE U DOMU GVOZDENOVIĆA! Pjevačeva majka se oglasila za Hype: “Rodio nam se Ilija!” Bivše MISS ŠVEDSKE na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu BEZ DONJEG VEŠA (FOTO) Stanislav: Imao sam neku grižnju savjesti! “Poremetilo me to što sam napravio” IN MEMORIAM Iznenada preminula zvijezda (47) serije koju su svi voljeli! “Uvijek je bio džentlmen i profesionalac” Maja otvorila dušu: Mene su oni ponizili! “Nikoga nisam uvrijedila” DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 17. MAJ: Bikovi posebno opterećeni, Rakovi će imati iscrpljujući dan, a Vagama oscilira raspoloženje “ZAMIJENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA!” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TVRDE DA IMA TOLIKO BOTOKSA DA NE MOŽE DA SE POMJERI: Hurem pokazala NOVO LICE, javnost ZABEZEKNUTA SLOŽNO DO USPJEHA! Saša Mirković:”Prvi rijaliti na BALKANU gdje NEĆE BITI BIP BLOKADA” Mirsada iz Živinica u 33 godini postala nana: Sretna sam kako mi je život posložio kockice Ime mijenjaju, sve ostalo je isto: Nakon vijesti o kastingu na Pinku, Saša Mirković uputio SNAŽNE RIJEČI Leona Car nema ni mjesec dana, a pred Carem je već učinila ovo: Tata sve objelodanio OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dijete! (FOTO) Izabran najzgodniji muškarac Britanije, pobijedio je žestoku konkurenciju već drugi put zaredom OTKRIVENO VRIJEME I MJESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posljedica srčanog udara! Maja preblijedila kad je saznala da je JAVNOST VIDJELA akciju sa Stanislavom iz TAJNOG ŠTEKA

PRVE SLIKE MALE LEONE! Nikad emotivnije obraćanje Aleks Nikolić i Cara, njihove riječi tjeraju suze na oči: Svi kažu da liči na tatu

Objavio: RHT
17/04/2024 11:20 PM

PRVE SLIKE MALE LEONE!

Aleksandra je sada na svom Instagramu podelila i prvu fotografiju sa naslednicom

Aleksandra Nikolić
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Pobjednica Zadruge 6 i bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić danas je na svijet donijela djevojčicu, kojoj su dali ime – Leona. 

Kako je Nikolićeva istakla za Alo! “ovo je najljepši osjećaj koji žena može da doživi”.

Aleksandra  je sada na svom Instagramu podijelila i prvu fotografiju sa nasljednicom iz porodilišta, a uz to i emotivnu poruku.

– 17.04.2024. Rodila se naša Leona. Vole te tata i mama najviše na svijetu! Svi kažu da liči na tatu. Ja sam i dalje u pozitivnom šoku od svega. Jedino sto znam jeste da ćeš biti beskrajno voljena zauvijek od nas dvoje. Hvala svima na čestitkama. Ovakvu ljubav prvi put osjećam. Ti si centar našeg svijeta, naša mala lavica – napisala je ponosna mama. 

Ubrzo nakon Aleksandre, na svom Instagram profilu oglasio se i ponosni tata.

Filip Car
 Foto: Printscreen/instagram

– Pozdrav ekipa! Ja sam Leona Car, imam 4 kilograma i 55 cm. Da vam se zahvalim za sve čestitke što ste uputili mom tati i mami, oni će vam se javiti svima kad odspavaju napokon jer sam ih za*ebavala zadnjih dana na najjače – napisao je on.

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS