calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IN MEMORIAM Iznenada preminula zvijezda (47) serije koju su svi voljeli! “Uvijek je bio džentlmen i profesionalac” Maja otvorila dušu: Mene su oni ponizili! “Nikoga nisam uvrijedila” DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 17. MAJ: Bikovi posebno opterećeni, Rakovi će imati iscrpljujući dan, a Vagama oscilira raspoloženje “ZAMIJENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA!” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TVRDE DA IMA TOLIKO BOTOKSA DA NE MOŽE DA SE POMJERI: Hurem pokazala NOVO LICE, javnost ZABEZEKNUTA SLOŽNO DO USPJEHA! Saša Mirković:”Prvi rijaliti na BALKANU gdje NEĆE BITI BIP BLOKADA” Mirsada iz Živinica u 33 godini postala nana: Sretna sam kako mi je život posložio kockice Ime mijenjaju, sve ostalo je isto: Nakon vijesti o kastingu na Pinku, Saša Mirković uputio SNAŽNE RIJEČI Leona Car nema ni mjesec dana, a pred Carem je već učinila ovo: Tata sve objelodanio OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dijete! (FOTO) Izabran najzgodniji muškarac Britanije, pobijedio je žestoku konkurenciju već drugi put zaredom OTKRIVENO VRIJEME I MJESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posljedica srčanog udara! Maja preblijedila kad je saznala da je JAVNOST VIDJELA akciju sa Stanislavom iz TAJNOG ŠTEKA SKANDALČINA! ANELI KROZ ŠIFRE PRIČALA O ASMINU: Uroš otkriva NJENE NAJMRAČNIJE TAJNE, moli Boga da joj Durdžić OPROSTI SVE! TUŽAN DAN U DOMU TONIJA BIJELIĆA: Biznismen se SLOMIO! (FOTO) HITNO HOSPITALIZOVANA ANITINA MAJKA: Slošilo joj se zbog Matore, Stanojlovićeva ni ne sluti kakav pakao se odvija napolju!

Advokat savjetuje: Na ovo pitanje nikad nemojte odgovoriti policajcu kad vas zaustavi

Objavio: RHT
17/04/2024 10:20 PM

Ne odgovarajte kad zaustave

Advokat poznat na društvenim mrežama kao @tiktokstreetlawyer istakao je jedno pitanje na koje ne biste trebali odgovriti ako vas zaustavi policajac u saobraćaju.

Ne odgovarajte kad zaustave/ Foto: Shutterstock

Ovaj advokat stekao je veliku popularnost dijeleći besplatne pravne savjete na TikToku, a ovaj video skupio je više od milion pregleda.

“Ovo je pitanje na koje nikad ne biste trebali odgovoriti u milion godina, a da ne znate za koje ste kazneno djelo optuženi”, počinje dramatično advokat u videu.

“Znaš li zašto sam te zaustavio?”, je pitanje na koje prema savjetima ovog advokata nikako ne bi trebalo odgovoriti.

@tiktokstreetlawyer

How to answer this police question- “why do you think i pullled you over?” #streetlawyer #communitylegaleducation #police #traffic #question #fyp

♬ original sound – Street Lawyer

“Zato što sam prošao kroz crveno svjetlo. Možda zato što sam prebrzo vozio. Zato što sam jeo kebab”, nabraja on moguće odogvore u videu. Dodaje kako ste na taj način priznali kazneno djelo, a da ga policajac možda uopće nije bio ni svjestan.

Savjet advokata je da odgovorite jednostavno: “Molim vas, recite mi.”

Mnogi su se uključili u komentare kako bi podijelili svoje mišljenje o savjetima advokata.

“Počeo bih paničariti i priznavati stvari koje nisam ni napravio”. “Rekao bih mu: ‘Ako ne znaš, neću ti reći'”, “Mrzim kad me to pita”, “Mislim da je dovoljno ljubazno odogvoriti i da ne bi trebalo biti problema”, samo su neki od komentara ispod viralnog videa.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/klix.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS