calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe Ispovijest vjerenice hladnokrvnog ubice: On je divan čovjek koji voli mene i kćerku Sutra nastupa Nova hidžretska godina: OVO SU OBIČAJI POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri!

MELINA I ĐINA DŽINOVIĆ IZGLADILE ODNOSE? Palo pomirenje majke i kćerke, evo šta je nasljednica uradila odmah!

Objavio: RHT
17/04/2024 8:40 PM

MELINA I ĐINA DŽINOVIĆ IZGLADILE ODNOSE?

O njihovom odnosu se naširoko pričalo

Melina, Đina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

O razvodu Meline i Harisa Džinovića bruji cijela Srbija, ali i region, a u žiži interesovanja su i njihovi nasljednici, Đina i Kan.

Prvobitno je Đina Džinović održavala dobre odnose s majkom, pa ju je često posjećivala u njenom novom domu na Novom Beogradu.

Džinovići
 Foto:Instagram

Međutim, odnos između njih se ohladio, te je Đina otpratila majku sa društvenih mreža, a o tome se naširoko pričalo.

Sada se čini da su Melina i Đina izgladile odnose, budući da su ponovo u kontaktu. Nasljednica dizajnerke ponovo je zapratila majku na Instagramu.

Đina Džinović
Foto:printscreen/instagram 

Priča oko razvoda Harisa i Meline Džinović ne jenjava, a izgleda ni količina “prljavog veša” koji polako isplivava na površinu.  

I dok je Melina prethodnih godina u javnosti govorila o tome kako je planirala još jedno dijete sa Harisom, pored kćerke Đine i sina Kana, te da im je porodica smisao života i daleko ispred karijera i posla, izgleda da su u domu na Senjaku stvari funkcionisale malo drugačije. 

Podsjetimo, Harisovoj sada već bivšoj ženi nimalo ne prija pažnja javnosti koju dobija posljednjih nedjelja, pa je odlučila da ode iz Srbije u kojoj, inače, godinama živi.

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS