calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U BiH temperature do skoro 40 stepeni, evo šta nas očekuje na početku sljedeće sedmice HOROSKOP ZA NEDJELJU, 28. JUL! Jarca očekuje šok susret sa voljenom osobom, Djevica će biti u centru pažnju, Vagu očekuju problemi JANJUŠ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU ATRAKTIVNE DOKTORICE! Ne skida osmijeh sa lica, pogledajte fotografije “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO)

PRVI DETALJI POROĐAJA:”Trajalo je pet sati, Aleks se namučila”

Objavio: RHT
17/04/2024 6:40 PM

Svi detalji porođaja

Najbolji prijatelj Filipa Cara otkrio je sve detalje porođaja Aleksandre Nikolić.

Aleksandra Nikolić danas se porodila! Donijela je na svijet djevojčicu!

Photo: M.P./ATAImages
Photo: M.P./ATAImages

Ovim povodom, oglasio se najbliži prijatelj ponosnog oca Filipa Cara, Bruno Uremović, pošto Filip trenutno nije dostupan za pozive.

Svi detalji porođaja

Bruno je otkrio da Car trenutno spava, s obzirom na to da Aleksandrin porođaj traje od pet ujutru.

 Porođaj traje od pet ujutru, Aleks se namučila kao Isus. Prvo nisu htjeli da je porode carskim rezom, pa se sva namučila. Onda su se ipak odlučili da se ode na carski rez. Na sreću rodila je zdravu djevojčicu. Car nije cijele noći spavao, evo maloprije je otišao da odmori, malo da odspava. Svi smo presretni, beba i majka su dobro i to je najbitnije – poručio je Bruno za Pink.rs.

Kako mediji saznaju, nekadašnja rijaliti-zvijezda carksim rezom je na svijet donijela djevojčicu, za koju je, zajedno sa Filipom Carem , još na početku trudnoće dogovorila da se zove Talija, što u prevodu znači sreća.

Kako dalje saznajemo, porođaj je protekao u najboljem redu, a Nikolićeva sada odmara.

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić povukla se iz medija nakon saznanja da je u drugom stanju, te je u javnosti rijetko viđamo.

Ipak, Aleks se redovno oglašava na svom Instagramu, pa su njeni fanovi o svemu što joj se dešava blagovremeno obaviješteni. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS