calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Upalio sam live da nekog usrećim i poklonim mu moju energiju? Danas mi jedna kaže da zračim kao… Nova teška nesreća na bh. cesti: Jedna osoba poginula, dijelovi automobila rasuti po cesti Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku! “ONI SU VEĆ ODAVNO BILI RASTAVLJENI” Raskrinkani Anita i Anđelo?! Objavljen šok snimak: “Bajadera opet u društvu jedne…” Mensur ne dozvoljava nikakve provokacije! Otkrio kada ulazi u rijaliti Nagelsman objavio spisak Njemačke za BiH i Nizozemsku: “Siguran sam u uzavrelu atmosferu” Aleks i Filip sve dogovorili oko budućnosti djeteta: Gdje će živjeti, a šta je sa poslom?

NIJE ME SRAMOTA DA KAŽEM, NEMAM POMOĆ NI OD KOGA: Dragana Mirković ne krije da prolazi kroz težak period nakon razvoda!

Objavio: RHT
17/04/2024 7:20 PM

NIJE ME SRAMOTA

Pjevačica je otkrila da nema pomoć ni od koga kada joj je to najpotrebnije

Foto:Printscreen/pink.rs

Poslije 24 godine ljubavi, Dragana Mirković i Toni Bijelić donijeli su tešku odluku o razvodu.

Dragana Mirkovic
 Foto: Printscreen/instagram

Tokom njihovog dugogodišnjeg braka, stekli su imovinu koja budi zavist mnogima, a na vrhu te liste je dvorac u Austriji u kojem su zajedno sa djecom živjeli.

Dragana je sada otkrila da nema pomoć ni od koga kada joj je to najpotrebnije.

– Kad treba jako sam jaka! Kad mi je najteže tad sam tako jaka, kažem sama sebi: ‘Svaka ti čast’. To radim da podignem sebe malo… Za prave stvari znam da se borim. Treba priznati svoju slabost, sve reći iskreno, javno, zašto da ne… Nije lako, moj posao je pošten“, rekla je Dragana i dodala:

– Nije me sramota da kažem da nemam, nemam pomoć ni od koga! Čovjek ne treba da se uljuljka u lijep život. Čovjek treba sebi nekad da napravi težak period, čak i kad je sve kako treba. Je l’ mene neko tjerao da napravim humanitarne koncerte, da sve dajem? Znači sve! Niko me nije tjerao! To mene gradi kao ličnost, čini me spremnijom za život i za probleme – rekla je pjevačica 24sata.hr.

Inače, dvorac Ebenfurt, koji su zakupili na 100 godina, prostire se na impresivnih 12 hiljada kvadratnih metara i procjenjuje se na vrijednost od preko 50 miliona eura.

Podsjetimo, Bijelić je na svom Instagram profilu ranije podijelio fotografiju koja prikazuje razliku u izgledu dvorca tokom proteklih 9 godine, a više o tome pročitajte ovdje. 

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS