calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena!

Disciplinska komisija FSSA: SUSPENDOVAN KRISTIJANO RONALDO

Objavio: RHT
17/04/2024 2:59 PM

SUSPENDOVAN KRISTIJANO RONALDO

Napadač Al Nasra Kristijano Ronaldo (Cristiano) suspendovan je od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Saudijske Arabije, nakon nesportskog poteza.

Foto: Screenshot/Platforma X

SUSPENDOVAN KRISTIJANO RONALDO

Naime, Ronaldo je na utakmici polufinala Superkupa protiv Al Hilala udario protivničkog igrača laktom i dobio crveni karton.

Pored toga što je suspendovan dvije utakmice, Ronaldo je kažnjen i novčano, te će morati platiti 5.000 eura kazne.

Fudbaleri Al Hilala, podsjetimo, plasirali su se u finale saudijskog Superkupa pobjedivši Al Nasr rezultatom 2:1, a u centru pažnje bio je kapiten poraženih Kristijano Ronaldo (Cristiano).

Al Hilal je poveo preko Al Davsarija (Al Dawsari) u 61. minuti. Na 2:0 povisio je Brazilac Malkom (Malcom) 11 minuta kasnije i tada je bilo jasno da je Al Hilal pred trijumfom.

Pitanje pobjednika bilo je riješeno u 86. minuti kada je Kristijano Ronaldo zaradio crveni karton. 

Ušao je u sukob s protivničkim igračem, kojeg je udario, te zaradio isključenje.

Kada mu je sudija pokazao crveni karton, iznervirani Ronaldo je digao pesnicu prema sudiji, ali se zaustavio u zadnji čas prije nego je napravio skandal.

Al Nasr je u desetoj minuti nadoknade stigao do utješnog pogotka Sadija Manea.

Al Hilal će u finalu igrati protiv Al Itihada koji je bio bolji od Al Vehde rezultatom 2:1.

Incident u Ljubljani

Podsjetimo, u ljubljanskim Stožicama fudbaleri Slovenije i Portugala nedavno igraju prijateljsku utakmicu, a pravdu na ovom meču dijeli najbolji bh. sudija Irfan Peljto.

Ronaldo izgubio živce zbog Peljte/ Foto: printscreen

Karte za ovu utakmicu su rasprodate, a ponajviše zbog kapitena Portugala Kristijana Ronalda (Cristiano). Ronaldo je upravo bio u centru pažnje nakon jedne rasprave s Peljtom.

Portugalac je negodovao kod našeg sudije, tražeći prekršaj, ali mu je Peljto pokazao da se igra nastavi.

Inače, Peljti asistiraju Senad Ibrišimbegović i Davor Beljo, dok je četvrti sudija Miloš Gigović.

Više pročitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS