calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima odbrusila Jani: Dosta je zabušavanja (VIDEO) Sa bh. tržišta povučeno više igračaka koje mogu oštetiti vid “VRIJEME JE DA KAŽEM ISTINU” Melanija Tramp ne može više da šuti, NAJAVILA DA ĆE OTKRITI SVAKI DJELIĆ SVOG ŽIVOTA Bosanci i Hercegovci su KAFOPIJE! ISTRAŽIVANJE otkrilo na kojem smo MJESTU U SVIJETU (FOTO) NFL zvijezdi ne smeta što je Svift prva violina u vezi: Taj sam život birao, zabavljam se Ovo su savjeti za najbolji seks na plaži PJEVAČICA ŠOKIRALA ISTINOM O KĆERKI! Otkrila koji zdravstveni problem ima njena mezimica ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ide pekmez, ali specijalni! “A VI HEJTERI JEDITE TASTATURE”(VIDEO) DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK NA TAJNOM SASTANKU! Prvi put nakon objave razvoda viđeni su na ovom mjestu! MAJA NE PRESTAJE PRIČATI O REPERU! Opet se zaljubila!? Usijale se društvene mreže “POSTALA SAM VEGAN IZ STRAHA OD BOLESTI!” Jelena Đoković bez ove namirnice ne može da zamisli dan, u sve je dodaje! Vještica već kuje plan za svoju noć: Prvi snimak objavljen, šta li nam to sprema? Dnevni horoskop za petak, 6. septembar 2024: Blizanci u avanturi, Rakovi da paze šta pričaju, Djevicama je savjet zlata vrijedan, a Vama? TIJELO BORE ĐORĐEVIĆA STIGLO U ČAČAK! Rokeru će biti ispunjena posljednja želja (FOTO+VIDEO) Drama kod Sutomora: Pet osoba, među kojima i dijete, ispalo iz čamca na otvorenom moru PROMOCIJA PJESME OKUPILA ESTRADU NA JEDNOM MJESTU! Bh. estradnjaci govore za Hype

DISKVALIFIKACIJA ILI IZNENADNI BIJEG MARKA ĐEDOVIĆA?! Svi u šoku! POJAVIO SE I SNIMAK

Objavio: RHT
17/04/2024 11:20 AM

Diskvalifikacija ili iznenadni bijeg

Marko Đedović otkrio je sinoć da planira ranije da napusti rijaliti. Ta njegova izjava izazvala je opšti haos na društvenim mrežama i novu polemiku.

Foto: M. M./ATAImages.

Đedović se povjerio cimerima o namjeri koju ima, izrazivši osjećaj dosade i frustracije zbog međuljudskih odnosa koje smatra veoma isforsiranim i neprirodnim.

Diskvalifikacija ili iznenadni bijeg

Marko je do sada važio za jednog od najkontroverznijih takmičara. Uvijek je bio spreman da se suoči sa izazovima i konfliktima. A njegovo priznanje izazvalo je veliku pažnju gledaoca i takmičara.

– Već razmišljam da idem ranije kući, ne mogu ja ovo više – rekao je Đedović i ostavio sve takmičare u šoku. 

– Dva pozitivna pitanja i svi će se družiti sa vama! Tri poklona ti stignu i eto ti, imaš druga i drugaricu – dodao je ironično Đedović. 

Takmičari su ostali iznenađeni zbog Markovog priznanja, a korisnici društvenih mreža izrazili su nezadovoljstvo zbog njegove namjere. Komentari su se ispod snimka samo nizali:

Šala ili…

“Ne želimo da se Đedović diskvalifikuje”, “Je l’ ovo Đedović najavljuje da će se diskvalifikovati?” “Čekaj, šta? Diskvalifikacija Marka Đedovića?”… – bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama. 

Ostaje da vidimo koje će korake da preduzme i da li se možda šalio!

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS