calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IN MEMORIAM Iznenada preminula zvijezda (47) serije koju su svi voljeli! “Uvijek je bio džentlmen i profesionalac” Maja otvorila dušu: Mene su oni ponizili! “Nikoga nisam uvrijedila” DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 17. MAJ: Bikovi posebno opterećeni, Rakovi će imati iscrpljujući dan, a Vagama oscilira raspoloženje “ZAMIJENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA!” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TVRDE DA IMA TOLIKO BOTOKSA DA NE MOŽE DA SE POMJERI: Hurem pokazala NOVO LICE, javnost ZABEZEKNUTA SLOŽNO DO USPJEHA! Saša Mirković:”Prvi rijaliti na BALKANU gdje NEĆE BITI BIP BLOKADA” Mirsada iz Živinica u 33 godini postala nana: Sretna sam kako mi je život posložio kockice Ime mijenjaju, sve ostalo je isto: Nakon vijesti o kastingu na Pinku, Saša Mirković uputio SNAŽNE RIJEČI Leona Car nema ni mjesec dana, a pred Carem je već učinila ovo: Tata sve objelodanio OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dijete! (FOTO) Izabran najzgodniji muškarac Britanije, pobijedio je žestoku konkurenciju već drugi put zaredom OTKRIVENO VRIJEME I MJESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posljedica srčanog udara! Maja preblijedila kad je saznala da je JAVNOST VIDJELA akciju sa Stanislavom iz TAJNOG ŠTEKA SKANDALČINA! ANELI KROZ ŠIFRE PRIČALA O ASMINU: Uroš otkriva NJENE NAJMRAČNIJE TAJNE, moli Boga da joj Durdžić OPROSTI SVE! TUŽAN DAN U DOMU TONIJA BIJELIĆA: Biznismen se SLOMIO! (FOTO) HITNO HOSPITALIZOVANA ANITINA MAJKA: Slošilo joj se zbog Matore, Stanojlovićeva ni ne sluti kakav pakao se odvija napolju!

“ANELI JE UKRALA 500.000€! Time je KUPLJENA SLOBODA NJENOG BRATA, a njen VJERENIK JE PLATIO ŽIVOTOM” Mustafa Durdžić ŠOKIRAO

Objavio: RHT
16/04/2024 8:40 PM

“ANELI JE UKRALA 500.000€”

Tokom aktuelne sezone rijalitija, naslovne strane medija gore sa imenima Asmina Durdžića i Aneli Ahmić. Iako Asmin nije učesnik, njegove objave uvijek dignu veliku prašinu.

Aneli ahmić foto:youtube printscreen/Zadruga official/spoljašnja kontrola/Aneli je ukrala 500.000€
Foto:Youtube printscreen/Zadrugaofficial/spoljašnja kontrola/Aneli je ukrala 500.000€

U rijaliti van rijalitija umiješale su se porodice Asmina i Aneli, te tako Sita Ahmić i njena majka drže njena leđa. Dok sa druge strane otac Asmina, Mustafa Durdžić iznosi škakljive detalje iz života bivše snajke.

Aneli je tokom rijalitija govorila o svojoj prošlosti i priznala da je navodno prenosila kofere sa novcem za određenu svotu novca preko granice.

Ovo je šokiralo mnoge budući da se navodi da je u jednoj od tih “akcija” navodno nastradao njen momak.

Mustafa Durdžić se oglasio na svom Fejsbuk nalogu te iznio da je navodno Aneli ukrala pola miliona eura. I to da bi, kako kaže Asminov otac, “kupila slobodu svog brata”. Koji važi za jednog od opasnih momaka.

Foto:Facebook printscreen:Mustafa Durdžić/Instagram printscreen/samoposmatramo

“DOK SE DOKAŽE DA SI NEVIN, OSTANEŠ BEZ BUBREGA”

Navode svjedoci ste svih optužbi familije Ahmić na račun moga sina Asmina. Svjedoci ste i mojih komentara koji nisu bili baš prijatni za čitati. Sad znate zašto ja neću da se žrtvujem za Noru. A ako ne znate reći ću vam. One nemaju karakter i u stanju su da me optuže za nezamisliva djela, a vi znate dok se dokaže da si nevin ostao si bez bubrega.” napisao je Asminov otac na početku objave.

Podsjetimo, Milena Kačavenda je sinoć ponovo načela temu protiv Aneli, uz riječi da “traži Interpol”.

“ANELI JE KUPILA SLOBODU BRATA”

Dalje, došlo je vrijeme da kažem da je istina da je Aneli ukrala preko 500.000€. I sa tim novcem je plaćena sloboda njenog brata. A za taj novac je njen zaručnik platio životom. To što sam napisao da je plaćena sloboda njenog brata sa cirka 1 milion maraka, to mi je lično Aneli pričala.”. napisao je Mustafa.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS