calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA Srce poginule policajke spasilo život: “Bila bi presretna kad bi znala” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Kuma nije mogla više da šuti: “Biće najbolja mama na svijetu” Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja Sutra mnogi dijelovi Kantona Sarajevo neće imati vode, ali ni struje POBRALA KRITIKE ZBOG LOŠEG STAJLINGA! Severina iznenadila publiku nesvakidašnjom kombinacijom “SVE MI JE OPROSTILA!” Ivan Marinković iskreno o pomirenju sa Miljanom Kulić i njegovom odlasku u Niš! UROŠ BRUTALNO UDARIO NA KULIĆKE! Stanić gađao Miljanu u najslabiju tačku, na meti i Marija, evo šta im je poručio

ANELI UPOREDILA JANJUŠA I ASMINA: Ovo što mi radi ovaj ovdje gore je nego što mi je onaj radio kod kuće! ŠOKIRALA PRIZNANJEM

Objavio: RHT
16/04/2024 12:40 PM

ANELI UPOREDILA JANJUŠA I ASMINA

Aneli Ahmić Marko Janjušević Janjuš nisu više u dobrim odnosima. Od dana kada su stavili tačku na svoj odnos i turbulentnu vezu, vrijeđaju se na svakom koraku. Međutim, to nije sve, jer je Aneli šokirala sve izjavom da joj Asmin nije uradio ništa loše kao Janjuš.

ANELI UPOREDILA JANJUŠA I ASMINA / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

ANELI UPOREDILA JANJUŠA I ASMINA

– Ujutru kad bi došli ovdje na garnituru pitao bi me da li bi mu uradila to i to. On je najgori čovjek kog sam upoznala na televiziji. Ono što mi je onaj radio kući nije ništa za razliku od njega – rekla je Aneli.

– Sad da uvedu Asmina da li bi se pomirila sa njim – pitao je Marko Đedović.

– Ja sam samo napravila poređenje, ovaj bi me prvi tukao, prvi me je gurnuo u pabu – dodala je Aneli.

 Bježi bre, lažovčino jedna. Ona sad hoće od mene i nasilnika da napravi – rekao je Janjuš.

A onda se brže bolje u priču umiješala Maja Marinković koja je željela na neki način da odbrani bivšeg. Ona je to uradila onako okolo – naokolo, osuđujući Aneli da sve laže.

– Sad je rekla da bi je prvi pretukao, šta onda traži sa tim čovjekom. Ovo što je rekla Mileni je dno dna, jako ružno, zna se odlično na šta je aludirala. Umjesto da se izvini njoj ona nastavlja raspravu. Ako ovo priča za Janjuša kako da joj vjerujemo za ono što je pričala za Asmina – rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs./hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS