calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO)

EDITA ARADINOVIĆ I SERGEJ PAJIĆ U VEZI?! Uhvaćeni zajedno, njihovi zajednički trenuci se šire društvenim mrežama, ne kriju se više?! ŠOK! (FOTO)

Objavio: RHT
15/04/2024 7:20 PM

Edita i Sergej u vezi?!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/Edita i Sergej u vezi?!

Uzbudljive glasine o tajnoj ljubavnoj vezi između pjevačice Edite Aradinović i njenog mlađeg kolege, Sergeja Pajića šire se gradskim kuloarima.

Iako su se njih dvoje prije nekog vremena udružili kako bi snimili duet, malo je ko tada slutio da će njihovo partnerstvo navodno preći granice profesionalne saradnje.

Spekulacije o njihovoj tajnoj romansi postale su glavna tema razgovora među znatiželjnicima, koji se pitaju da li će ova navodna veza konačno biti ozvaničena u javnosti. Čini se da je između njih stvorena neka posebna povezanost, dokazana ne samo njihovom muzičkom harmonijom već i nizom zajedničkih trenutaka koje su dijelili na društvenim mrežama.

Photo: Printscreen Tiktok/da.se.oraspolo7is

Iako je Edita starija deset godina od Sergeja, ta razlika u godinama nije ih spriječila da se sjajno slažu i da uživaju u zajedničkim aktivnostima. Njihovi video snimci i fotografije koje su dijelili na svojim društvenim mrežama otkrivaju da su se ludo zabavljali.

Ta strast koja tinja između njih postaje sve očiglednija, a mnogi su već predosjetili da bi ova prijateljska povezanost mogla prerasti u nešto više. Međutim, oni se još uvijek nisu oglasili povodom ovih glasina. Shodho tome, još uvijek se ne može jasno tvrditi da između njih postoji nešto više od kolegijalnosti.

Viđeni u bioskopu

Edita i Sergej su inače viđeni zajedno prije nekoliko mjeseci u bioskopu. Oni su išli zajedno da gledaju film, a prisutnima je bilo čudno da se uopšte nisu krili. Nakon toga su izašli iz tržnog centra s osmijehom na licu, krenuvši u nepoznatom pravcu.

Ovaj susret sugeriše da su uživali u vremenu provedenom zajedno i da su možda imali neke zajedničke aktivnosti ili planove.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Iako su oboje za sada ćutljivi o prirodi njihovog odnosa, njihova iskrica i bliskost na društvenim mrežama budi radoznalost iščekivanja među njihovim obožavaocima. Hoće li ova navodna romansa konačno ugledati svjetlost dana ili će ostati skrivena u tajnosti, to ostaje da se vidi.

Jedno je sigurno, oči javnosti su uprte u ova dva talentovana umjetnika, koji svojim zajedničkim putem možda stvaraju nezaboravnu ljubavnu priču.

Prošao kroz dramu sa bivšom

Inače, u javnosti se prije dve godine pojavila informacija da je Sergej dobio dijete sa tiktokerkom Sandrom Dedijer. Ona se porodila sredinom novembra i na svijet donijela sina. Pjevač je to ubrzo demantovao.

„Sandra i ja smo zajedno u ljubavnom, a i privatnom odnosu bili od 9.5. do 18.11. Shodno tome, obraćam se svim medijima da dijete nije moje. Ona i ja više nismo zajedno.“- izjavio je tada Sergej.

Prije Sandre, Sergej je bio u emotivnom odnosu sa influenserkom Uki Q.

Edita je prije dvije godine riješila je da stavi tačku na vezu sa dečkom kog je ljubomorno čuvala od očiju javnosti, te se od tada nije govorilo o njenom ljubavnom statusu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS