calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom Vlada FBiH donijela odluku: Smanjuje se cijena gasa “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Poznati bh. roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM” Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći čak i ako su ljuti na vas Bura zbog “muškarca” u ženskom boksu na OI: Pobijeda za 46 sekundi (VIDEO) POLICIJA OPKOLILA KUĆU KULIĆA! Jezivi snimci ataka na Miljanu “PRESTARA, PREDEBELA, PREMASNA…” Nives Celzijus ZAPUŠILA USTA ZLIM JEZICIMA: Skinula se i zadala domaći zadatak HEJTERIMA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac Tokom ljetne sezone otvoreno još devet graničnih prijelaza između BiH i Hrvatske MENSUR DRŽI ANELI U ŠACI!? “Govorio je on meni da to neće biti dobro” PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA POSLIJE HAPŠENJA: Malo temperament i ja kakav jesam (FOTO) TRUDNA MILICA U OPEKOTINAMA! Zabrinuti fanovi (FOTO) NALAZ OBDUKCIJE: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu je ugušena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se odlično snalazi na selu, iako je rođena u gradu: Nerviraju me svađe sa Memom! “TUŽNA SAM…”(VIDEO) MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO)

MILJANA UDARILA PO JANJUŠU I BEBICI: Oni su klasični foliranti

Objavio: RHT
15/04/2024 1:20 PM

Oni su klasični foliranti

Miljana Kulić je odlučila da pokaže zube i popljuje sve koji je nerviraju i koji joj stoje na putu do pobjede! Ona je prvo odlučila da prokomentariše repera Nenada Aleksića Ša.

Oni su klasični foliranti / Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Oni su klasični foliranti / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Jako mi je interesantan, jer je postao mnogo bezobrazan. Ja sam ga štedjela i pakovala u celofan. Odeš u pušionu i vidiš da je Miona tamo, te očekuješ odmah njega. Izađem odmah. Mi pjevamo pjesmu Izrael i Palestina, on misli da ja njemu pjevam kaže: Da, da. Namjerno sam ga provocirala – rekla je Miljana.

Prokomentarisala je i odnos između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

– Janjuš je klasičan folirant, htio je da dokaže cijelim svijetom da je onako kako on kaže. Grehota je što se igra sa polupanom ženom. Ja sam bila ubjeđena da je on zaljubljen, a da je ona folirant. Poslije onih riječi, ja vjerujem da njoj nije bilo lako, ne zna se ko je ružniji od koga, ko je lukaviji. Privukla ga je njegova harizma. On se pere od nje pred kraj, to sam i ja rekla. Parovi se dijele, sada su bitni plasmani, misle da se ništa ne vidi napolje – rekla je Miljana pa se dotakla Bebice, koji je sada poslije raskida mnogo nervira.

Miljana udarila na bivšeg

– Bebica je klasičan folirant, ulazi u toalet i folira se da povraća da bi Teodora čula i sažalila se. Ako on može da se druži sa Ivanom, mogu i ja sa njom. Ona je meni beskrajno simpatična – rekla je Miljana.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS