calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dvije pucnjave u Sarajevu: Policija na terenu, privedeno nekoliko osoba Maca Diskrecija: Mama me se odrekla, ne želi da čuje za mene, a ja sam postala mnogo slavna i bogata! Novi veliki uspjeh Borca: Banjalučani zaustavili Panatinaikos i osvojili prvi bod u Evropi Anđelu Đuričić čeka PAKAO? “Ona je BRUKA I SRAMOTA?!” Isplivale sve tajne “udisačice prdeža”? Upalio sam live da nekog usrećim i poklonim mu moju energiju? Danas mi jedna kaže da zračim kao… Nova teška nesreća na bh. cesti: Jedna osoba poginula, dijelovi automobila rasuti po cesti Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku!

Je li Alen Islamović prozvao Harisa Džinovića? “Nisam kao neki što pljuju porodicu i djecu”

Objavio: RHT
15/04/2024 11:20 AM

Je li Islamović prozvao Džinovića?

Alen Islamović je na društvenim mrežama podijelio snimak sa svojom suprugom Marjanom, a najviše pažnje je privukao njegov opis.

Je li Islamović prozvao Džinovića? / Foto: Facebook

Je li Islamović prozvao Džinovića? / Foto: Facebook

Naime, njih dvoje su bili dobro raspoloženi na jednoj zabavi, a Alen ju je u jednom trenutku poljubio u obraz.

“Ja sa svojom ljubavi uživam. Nisam kao neki koji pljuju i porodicu i djecu. Ružna stvar”, napisao je Alen.

“Bravo, pravi muškarac se ponosi svojom suprugom i porodicom. Svaka čast, Alene”, “Tako je, Alene. Porodica je svetinja”, “Porodica i treba da se slaže, voli i poštuje. Divni ste i uvijek tako sretni bili” – samo su neki od komentara.

Mnogi se pitaju da li je Alen u ovoj poruci prozvao Harisa Džinovića, koji često komentariše bivšu suprugu Melinu i vrijeđa je. Za razliku od nje, ona nije davala izjave za medije.

Alen je upoznao Marjanu kada je imao 22 godine, a ona 16. Imaju dvije kćerke – Unu i Laru. Pjevač je nedavno izjavio da žali zato što je zbog posla propustio veliki dio njihovog odrastanja. No, sada svaki trenutak provodi s unucima.

Inače, ogroman interes vlada za slavljenički koncert „Bijelog dugmeta“, koji je najavljen za 11. maj u kultnom Domu mladih u Sarajevu. Na njemu će, naravno, nastupiti i Alen…

Velika grupa slavi 50. rođendan, koji će obilježiti velikom turnejom, a sve kreće iz Sarajeva, gdje je sve i počelo i gdje je Goran Bregović oformio „Bijelo dugme“.

– Imamo ogroman pritisak ne samo iz Bosne i Hercegovine već iz cijelog regiona. Svi žele na taj koncert. Prodaja ulaznica kreće 25. aprila – otkriva nam producent „Bijelog dugmeta“ Adis Gojak.

BONUS VIDEO:

(Klix/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS