calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 17. MAJ: Bikovi posebno opterećeni, Rakovi će imati iscrpljujući dan, a Vagama oscilira raspoloženje “ZAMIJENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA!” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TVRDE DA IMA TOLIKO BOTOKSA DA NE MOŽE DA SE POMJERI: Hurem pokazala NOVO LICE, javnost ZABEZEKNUTA SLOŽNO DO USPJEHA! Saša Mirković:”Prvi rijaliti na BALKANU gdje NEĆE BITI BIP BLOKADA” Mirsada iz Živinica u 33 godini postala nana: Sretna sam kako mi je život posložio kockice Ime mijenjaju, sve ostalo je isto: Nakon vijesti o kastingu na Pinku, Saša Mirković uputio SNAŽNE RIJEČI Leona Car nema ni mjesec dana, a pred Carem je već učinila ovo: Tata sve objelodanio OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dijete! (FOTO) Izabran najzgodniji muškarac Britanije, pobijedio je žestoku konkurenciju već drugi put zaredom OTKRIVENO VRIJEME I MJESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posljedica srčanog udara! Maja preblijedila kad je saznala da je JAVNOST VIDJELA akciju sa Stanislavom iz TAJNOG ŠTEKA SKANDALČINA! ANELI KROZ ŠIFRE PRIČALA O ASMINU: Uroš otkriva NJENE NAJMRAČNIJE TAJNE, moli Boga da joj Durdžić OPROSTI SVE! TUŽAN DAN U DOMU TONIJA BIJELIĆA: Biznismen se SLOMIO! (FOTO) HITNO HOSPITALIZOVANA ANITINA MAJKA: Slošilo joj se zbog Matore, Stanojlovićeva ni ne sluti kakav pakao se odvija napolju! Provaljeno u pet džamija u Mostaru: Policiji dostavljeni snimci, ali počinioci nisu pronađeni DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK SE RAZVODE?! Glumac otišao iz njihovog doma, a evo kako su pokušali sve da sakriju?

Tuča na koncertu Tanje Savić u Mostaru: ISPLIVAO SNIMAK krša i loma

Objavio: RHT
14/04/2024 1:31 PM

Pogledajte snimak krša i loma

Pjevačica Tanja Savić pokušala je prije nekoliko večeri održati koncert u jednom klubu u Blagaju koji je zbog tuče, nažalost, prekinut.

Pogledajte snimak krša i loma/ Foto: Instagram

Društvenim mrežama kružile su informacije o korištenju vatrenog oružja, no MUP HNŽ-a je za Bljesak.info demantirao navode.

Na mjesto događaja upućena je patrola policije Policijske stanice Mostar Jug koji su javni red i mir stavili pod kontrolu.

Za sada je utvrđeno da su u tuči učestvovali A.C. (1997.), te izvjesni B.T. i R.C. koji su napustili mjesto događaja. Obavljen je razgovor sa svjedocima, te s A.C. koji je odbio doktorsku pomoć.

Čitajte i RADA MANOJLOVIĆ SE KRIJE! Pokrila se kaputom i utrčala u OVU ZGRADU! Hype Paparazzo

Pjevačicu Radu Manojlović, Hype Paparazzo je uhvatio nakon snimanja jedne emisije.

Rada manojlović se krije
Foto:Hypetv:Rada manojlović se krije

Ona je sjela u njen poznati džip i uputila se ka svom stanu.

Taman kada smo pomislili da je otišla kući, ipak nas je iznenadila. Ona je ostavila auto na sva četiri žmigavca ispred svoje garaže.

Rada je u kuću ušla samo da se presvuče a onda je iz obližnjeg kafića uzela kafu i keks.

Potom se pjevačica zaputila ka Novom Beogradu.

Pomislili smo da možda ide kod dečka pa smo krenuli za njom.

Rada se parkirala ispred jedne zgrade, potpuno pokrila kaputom preko glave i ušla u jedan ulaz u posljednjem redu zgrada na Novom Beogradu.

Taman kada smo pomislili da je otišla kod dečka, shvatili smo da se tu nalazi studio.

Rada završava snimanje svojih novih pjesama koje će, kako Hype ekskluzivno saznaje, objaviti za nekih desetak dana.

Podsjetimo, ne tako davno, tačnije prošle godine također je došlo do pucnjave u ovom klubu na koncertu Aleksandre Prijović, a povrijeđenih od posljedica korištenja vatrenog oružja nije bilo.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/naj-portal.com/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS