calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! Aneli iznijela teške optužbe na Janjušev račun! STRAŠNI DETALJI Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO) ČAK 14 TAKMIČARA JUTROS UDARENO PO DŽEPU U RIJALITIJU! “Bili smo SVE SAMO NE MUŽ I ŽENA!” Peja otkrio sočne detalje BRAKA SA ZLATOM: “Sami smo to UPROPASTILI!” Paprena cijena piva na ovogodišnjem Oktoberfestu u Minhenu Spriječen pokušaj krijumčarenja novca, u vešu sakrila eure

“Ne mogu ovo da PREŠUTIM” Jelena Karleuša ŽESTOKO oplela po poznatoj voditeljki: OVO joj javno poručila

Objavio: RHT
14/04/2024 11:26 AM

“Ne mogu ovo da PREŠUTIM”

Jelena Karleuša / Izvor: ATA images/Antonio Ahel

Ona je bez dlake na jeziku progovorila o intervjuu i direktno se obratila voditeljki.

Jelena Karleuša poznata je po svom iznošenju iskrenog mišljenja i zauzimanja za sebe.

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije, je gostovao u “Ekskluziv najtu” i tom prilikom je progovorio o odnosu sa Jelenom Karleušom. Voditeljka ga je pitala za prijateljstvu sa pjevačicom, a sada se o tom intervjuu oglasila i Jelena.  

Ona je na društvenoj mreži Instagram, objavljivanjem intervjua u kojoj voditeljka spominje njeno ime, žestoko oplela po njoj uz javnu poruku.

Jelena Karleuša / Izvor: Instagram printscreen/karleusastar

– Ne, ja ne mogu ovo da prešutim. Kakav je ovo komentar draga voditeljko?! Negativnih komentara??! Čijih? Čemu taj negativan i odvratan stav? Kakvo je ovo nepoštovanje? Čemu ovo nametanje negativnog narativa? Kako se niste z**ebali pa rekli Jelena Karleuša koju vole i poštuju širom svijeta, koja postavlja svjetske standarde i pomijera granice je Gorane vaša drugarica” I poslije tražite draga voditeljko da vam gostujem u emisiji – započela je Jelena.

Jelena Karleuša / Izvor: Instagram printscreen/karleusastar

– I evo je ona opet sa nametanjem negativnog narativa. Opet pominjanjem negativnih komentara? Čijih? Da li je voditeljka svjesna da je ovim ponašanjem sa mnom završila? Dokle ovo nepoštovanje? Sreća što nisam u ovoj emisiji voditeljki da objasnim kako se komentariše i poštuje najveća zvijezda – zaključila je Karleuša. 

BONUS VIDEO:

sd.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS