calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom Vlada FBiH donijela odluku: Smanjuje se cijena gasa “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Poznati bh. roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM” Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći čak i ako su ljuti na vas Bura zbog “muškarca” u ženskom boksu na OI: Pobijeda za 46 sekundi (VIDEO) POLICIJA OPKOLILA KUĆU KULIĆA! Jezivi snimci ataka na Miljanu “PRESTARA, PREDEBELA, PREMASNA…” Nives Celzijus ZAPUŠILA USTA ZLIM JEZICIMA: Skinula se i zadala domaći zadatak HEJTERIMA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac Tokom ljetne sezone otvoreno još devet graničnih prijelaza između BiH i Hrvatske MENSUR DRŽI ANELI U ŠACI!? “Govorio je on meni da to neće biti dobro” PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA POSLIJE HAPŠENJA: Malo temperament i ja kakav jesam (FOTO) TRUDNA MILICA U OPEKOTINAMA! Zabrinuti fanovi (FOTO) NALAZ OBDUKCIJE: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu je ugušena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se odlično snalazi na selu, iako je rođena u gradu: Nerviraju me svađe sa Memom! “TUŽNA SAM…”(VIDEO) MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO)

MARIJA O MILJANINOJ TRUDNOĆI: “Niti ima stabilnu vezu niti je u braku niti ima odnos kako treba da bi rodila dijete”

Objavio: RHT
13/04/2024 1:30 PM

Marija o Miljaninoj trudnoći

Marija Kulić progovorila o navodnoj trudnoći Miljane Kulić.

Kako Marija ističe, ona vjeruje da Miljana nema ciklus zbog hormonskog poremećaja.

Foto: printscreen/Youtube ZadrugaTV PINK
Foto: printscreen/Youtube ZadrugaTV PINK

Bivši rijaliti učesnica kaže da ne bi podržala kćerkinu odluku da rodi dijete ukoliko je zaista u drugom stanju.

– Poremećen joj je ciklus, ona često sumnja u to da je trudna. Ne pratim redovno. Mislim da se to poremeti od načina života. Jedna djevojka nije dobila 6 mjeseci, jedna cijele sezone. Ona je mnogo oslabila vjerovatno neki hormonski poremećaj. Ne vjerujem da je istina – rekla je najprije Marija pa je dodala:

Marija o Miljaninoj trudnoći

– Kako da reagujem? Ima 30. godina i ne zna da vodi računa o sebi. Nije mala ni maloumna da ne može da vodi o sebi računa. Niti ima stabilnu vezu niti je u braku niti ima odnos kako treba da bi rodila dijete. Ima Željka, ne treba joj još jedno dijete u ovom trenutku. Mora da vodi računa šta radi i kako radi. Najlakše je roditi dijete. Potrebno je mnogo odricanja da se dijete izvede na pravi put. Koliko znam svake sezone je tamo, kada će ona da čuva djecu? Ja sam bolesna, i moj suprug. Bez obzira na godine, meni je zdravlje narušeno i ne bih mogla pored Željka da čuvam još jedno dijete. Zna valjda do čega dovode nezaštićeni odnosi. Pitam se samo ko će joj čuvati to dijete – zaključila je Marija.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS