calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi

Užas u Sarajevu: Na Bentbaši pronađena beživotna tijela majke i djeteta, nema tragova nasilja

Objavio: RHT
12/04/2024 9:40 AM

Užas u Sarajevu

Bentbaša (Foto: T. S./Klix.ba)

Bentbaša (Foto: T. S./Klix.ba)

MUP Kantona Sarajevo je potvrdio da su sinoć na Bentbaši pronađena dva beživotna tijela. Uz ženu je ponađeno i tijelo djeteta u dobi do četiri godine.

“Noćas, nešto prije ponoći, PU Stari Grad zaprimila je prijavu da je u Miljackoj, područje Bentbaše, u koritu uočeno tijelo. Patrola koja je izašla na teren, potvrdila je navode iz prijave. Na teren su upućeni pripadnici policije, vatrogasci, hitna pomoć i GSS. U 01:30 sati, izvučeno je tijelo žene srednje životne dobi i, uz nju – tijelo djeteta do četiri godine”, navode iz MUP-a KS.

Ljekari su na licu mjesta konstatovali smrt obje osobe.

Užas u Sarajevu

Prema informacijama koje su u ovom trenutku dostupne, na tijelima nema vidljivih povreda.

“Tužilac je rukovodio uviđajnom ekipom i uviđajem, kojeg su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a KS i stalni sudski vještak medicinske struke. Tijela preminulih su prebačena u prosekturu Bare. Policijski službenici, pod nadzorom tužioca, nastavljaju rad na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja”, zaključuju iz MUP-a KS.

Kako nezvanično saznajemo, dijete je bilo pričvrćeno uz majku i utopili su se. Policija radi na identifikaciji preminulih.

Podsjetimo, na Bentbaši, u sarajevskoj općini Stari Grad, sinoć je pronađeno beživotno tijelo žene starosti, prema prvim informacijama, između 30 i 40 godina.

Žena još nije identifikovana, a njeno tijelo je pronađeno pored brane.

Iz Operativnog centra Kantona Sarajevo nam je potvrđeno da je dojava o pronađenom tijelu zaprimljena sinoć, kada su na teren izašle i ekipe GSS-a.

BONUS VIDEO:

klix.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS