calendar

Subota 3. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SARA JO KAO OD MAJKE ROĐENA, PADAJU VILICE, ZASTAJE DAH! Pjevačica pokazala izvajanu figuru i zanosne obline! (FOTO) Oglasio se otac bokserke koju mnogi smatraju muškarcem: “Ne žele da ona bude šampionka…” Saša Mirković POVRIJEDIO OKO! U rukama NAJBOLJIH STRUČNJAKA “Klinike Svjetlost” (FOTO) GASTOZ HOSPITALIZOVAN! Poznato kakvu POVREDU ima, došao u Urgentni centar u 5 ujutru! MAJA I STANISLAV RADE NA BEBI!? Zamješala i pokazala svoje umjeće, usnimljeni na djelu! (FOTO) BRAT RADE MANOJLOVIĆ OTVORIO DUŠU: Zabrinut za sestru zbog lošeg izbora, jedna stvar ga najviše plaši NOVA DJEVOJKA IVANA MARINKOVIĆA SESTRA POZNATE GLUMICE! Šok detalji (FOTO) PRVA FOTOGRAFIJA RODITELJA ASMINA DURDŽIĆA! Evo kako izgledaju Mustafa i Mevlida Durdžić IZDATO UPOZORENJE ZA CIJELU DRŽAVU: U BiH danas svježije vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom HOROSKOP ZA SUBOTU, 3. JUL! Djevice će proći kroz užasan momenat, a ovom znaku se mijenja život potpuno! NOVAK ĐOKOVIĆ ČEKA FINALE OLIMPIJSKIH IGARA OD 2008. GODINE! Najbolji teniser svih vremena se bori za zlato u Parizu! “HOĆEŠ DA ME BIJEŠ?!” Drama na nastupu Milice Todorović dok je pjevala Desingericinu pjesmu Oglasila se Lana Pudar: Prvi put u karijeri sam doživjela veliko razočaranje “ANITA NIJE IZDALA MATORU!” Aleksandar Požgaj tvrdi da je Stanojlovićeva bila NEVJERNA I RANIJE? “UMRIJETI ĆU MAMICE, NE MOGU VIŠE” Strava i užas Miljane Kulić, život joj visio o koncu! JELENA I UROŠ IPAK ZAVRŠILI ZAJEDNO! Potpuno RASKRINKANI, pokušali sve da sakriju, evo šta se desilo nakon emisije

Jedna scena iz “BESE” koštala 25.000 evra! POGLEDAJTE KOJA!

Objavio: RHT
20/12/2021 10:00 PM

Serija “Besa” jedna je od najskupljih srpskih serija, a samo za jednu scenu producenti su bili spremni da plate čak 25.000 evra.

Porodica glavnog junaka Uroša Perića gine kada automobil sleti sa mosta i uleti u jezero, a ovo je bio jedan od najzahtenijih kadrova. Tea Korolija producentkinja serije kaže da si posebno morali da se pripreme za nju.

PRINTSKRIN

– Morali smo da potpišemo garanciju da ako zagadimo to jezero, da ćemo platiti kaznu od 25.000 evra. Svetsku premijeru smo imali na festivalu u Estoniji, koji je veoma bitan za našu industriju. Dolazimo u salu Solaris, i vidimo neko komešanje. I saznajemo da je došla njihova premijerka sa mužem i da je kupila karte. Zaboravila je svoj pass za festival, i odlučila je da kupi kartu za „Besu”. Bila nam je zaista velika čast – kazala je Korolija.

Kreator serije Igor Stoimenov objasnio je zbog čega su odlučili da snimaju u Estoniji.
– Došli smo do toga razgovarajući sa ljudima iz policije. S obzirom na to da porodica Uroša Perića ulazi u program zaštićenih svedoka, stručni konsultanti su nam rekli da se takvi ljudi šalju u zemlje u kojima nema baš puno naše emigracije. Nekako su se baltičke zemlje same nametnule, ali osim dramskog donele su nam mnogo i na vizuelnom identitetu serije – kaže Stoimenov.

On scene u jezeru opisuje kao najteže za rad:

-Scena koju smo snimali ispod vode bila je vrlo vrlo teška i zahtevna. Glumci, kaskaderi, ronioci, snimanje na realnom jezeru. S obzirom na to da je Estonija ekološki vrlo osvešćena zemlja, kada smo očistili auto, koji upada u vodu, od svih potencijalnih ekoloških onečišćivača, konačno smo mogli da taj auto ubacimo u jezero. Kada smo završili snimanje, lokalne vlasti su odlučile da auto ostave u jezeru, sa oznakom za ronioce da je tu snimana serija „Besa”.

IZVOR: INFORMER.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS