calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ANELI SE IZLANULA, PA OTKRILA JANJUŠEVU ŠOK TAJNU: Nije znala da kamere snimaju, on joj ovo nikada neće oprostiti!

Objavio: RHT
11/04/2024 5:20 PM

Aneli otkrila Janjuševu tajnu!

M.M./ATAImages/ Aneli otkrila Janjuševu tajnu!

Aneli Ahmić priznala je Teodori Delić da je završila sa Janjušem, a potom je otkrila i detalje njihove svađe.

Učesnica je priznala da je saznala da ju je Marko slagao za neke stvari, te da je sa njim zauvijek raščistila.

– Šta se desilo, je l’ ste se svađali? -pitala je Aneli.

 Da, polomila sam sve čaše i završila sam totalno sa njim, više ne mogu da trpim neke stvari – rekla je Teodora.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– I mene je ovaj moj sve lagao, u svojoj glavi sam presjekla. Pitala sam ovu njegovu bivšu za nešto što mi je pričao i skontala sam da me je lagao. Imam insomniju i konstantno sam budna, ja nisam spavala već deset dana duže od četiri sata. Cijelo vrijeme ležim i opet sam budna, a imam neku snagu konjsku -rekla je Aneli i time otkrila njegovu veliku tajnu.

– Pa to ti je zato što imaš dijete, pa imaš za koga da se boriš -rekla je Teodora.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Sukob

Inače, Aneli se sinoć u emisiji žestoko sukobila sa Jovanom Cvijanović zbog Marka Janjuševića Janjuša.

Aneli je u jednom trenutku doživjela emotivni slom, te se kao sumanuta drala za crnim stolom.

– Zašto si toliko čekala da bi pravila Uroša ljubomornim i da si planirala se*s sa Janjušem? – pročitao je voditelj pitanje za Jovanu Cvijanović.

– Ja sam to odavno rekla, to nije ništa novo – rekla je Cvijanovićeva.

 Kako odavno, ovo je sinoć bilo – istakao je voditelj.

– Ja sam to rekla i za stolom, ne razumijem. Šta je sporno, juče sam to rekla jer me je Aneli isprovocirala – rekla je Jovana.

– Lažljivice jedna, nemoj sad da izvrćeš stvari – povikala je Aneli.

– Jeste, ona je to potvrdila meni. Rekla je Aneli to jer je isprozivala i faktički je priznala da je planirala to sa Janjušem – rekla je Bojana.

 Ajmo sad opet predstava, želimo poljubac! Jao, koliko ste providni, samo me pravite budalom – drala se Ahmićeva bijesno.

 Slušajte ovo, ja se od sad svaki dan družim sa Jovanom! Je l’ nam neko može zabraniti, koji je problem da mi budemo bliži – rekao je Janjuš.

Podsjetimo, mnogi su mislili da će veza Aneli i Janjuša uploviti u mirne vode nakon njegove teške porodične tragedije i nakon povratka na imanje, ali oni su nastavili isto. Brutalne uvrede, psovke i riječi koje upućuju jednom drugom, šokiraju javnost, a nedavno se oglasila i porodica Ahmić, te su priznali da više ne podržavaju njihovu vezu i istakli da je Janjuš nasilnik.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS