calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?!

POLICIJA PROMIJENILA PRAVAC ISTRAGE?! Ovo je posljednja nada da se pronađe tijelo Danke Ilić

Objavio: RHT
11/04/2024 10:20 AM

Policija promijenila pravac istrage

Od kada je nestala djevojčica Danka Ilić iz Bora pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije aktivno tragaju za njom.

Foto: M.M./ATAImages

Već u prvim satima nakon nestanka, policajci su provjeravali svaku rupu u koju je djevojčica mogla da upadne…

Brat priznao pa preminuo

Nakon što je objavljeno da je djevojčica ubijena i da iza svega stoje radnici JKP “Vodovod”, policajci su počeli potragu u bunarima, šahtovima i rezervoarima. Sumnja se da je ovaj pravac potrage započet upravo jer su osumnjičeni dobro poznavali šahtove i bunare u selima Banjsko Polje i Zlot.

Banjsko Polje je u prvim danima potrage za Dankom bilo ključno mjesto. Veliki broj policajaca, ali i vatrogasaca spasilaca, svaki dan do kasno u noći neprekidno traga za djevojčicom. Oni su pregledali šumu i svaki pedalj Banjskog Polja. Od žbunja, šupa, nedovršenih objekata, pa sve do septičkih jama, bunara i šahtova.

D. D. je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru priznao da je udavio djevojčicu. A da su mu u premještanju tijela pomogli otac Radoslav i brat D. D. koji je takođe radio u JKP “Vodovod”. Uprkos priznanju da je izvršio ubistvo i drugog D. D. da je bratu pomogao u sakrivanju tijela, još nije poznato gdje je sakriveno tijelo djevojčice.

foto: M.M./ATAImages

Brat je u međuvremenu preminuo u policijskoj stanici tokom zadržavanja. A policajci se danima nalaze ispred porodične kuće osumnjičenog u kojoj je sada ostala samo majka S. D.

Policija promijenila pravac istrage

Prvo je cisterna ispraznila septičku jamu u njihovom dvorištu u selu Zlot. Potom je u njega ušao i bager, a pregledan je i bunar koji se nalazi u susjednom dvorištu.

Brat osumnjičenog koji je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici, priznao je da je pomogao bratu. On je u policiji nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi tijelo međutim, policija na tim mjestima nije pronašla ništa.

BONUS VIDEO:

(Blic/hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS