calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov!

Najpoželjnija glumica priznala kome jedva odolijeva: “Prestara si za njega”

Objavio: RHT
10/04/2024 10:00 PM

Najpoželjnija glumica priznala

Kako kaže, od djetinjstva je opsjednuta zgodnim oskarovcem

Najpoželjnija glumica priznala Foto Instagram

Najpoželjnija glumica priznala Foto Instagram

Holivudska glumica Sidni Svini važi za jednu od najljepših žena svijeta. Pored prirodne ljepote, nju, također, krasi glumački talent. On ju je progurao do vrha jedne od trenutno najtraženijih glumica, a uloga u seriji “Euforija” joj je donijela svjetsku slavu – ali i simpatije muškog svijeta.

Na njihovu žalost, Svini je već dugo u skladnoj vezi s Džonatanom Davinom. Sa njim se vjerila u martu prošle godine.

I dok rijetko kada priča o svojoj vezi sa zgodnim producentom, trenutno najpopularnija glumica ne krije da gaji određene simpatije prema kolegi Leonardu Dikapriju, piše B92.

– Prva filmska zvijezda u koju sam se zaljubila bio je Leonardo Dikaprio. Mislim da sam ga prvi put vidjela u filmu ‘Romeo i Julija’. Poslije toga sam gledala svaki njegov film. ‘Titanik’, tu sam ga obožavala – rekla je Sidni.

A onda je uslijedilo snimanje filma Kventina Tarantina – “Bilo jednom u Holivudu”…

– Odlijepila sam jer sam se osjećala tako glupo. Jer sam u mnogim intervjuima pričala: ‘Ja volim Leonarda Dikaprija.’ Onda sam razmišljala: Uh, nadam se da nikad nije vidio ništa što sam rekla. Moj Bože, bilo me tako sramota, iako sumnjam da on zna ko sam ja – rekla je tada.

Nakon što se otkrilo da je Dikaprio njena dugogodišnja simpatija, mnogi korisnici društvenih mreža počeli su da se šale na račun poznate glumice.

“Svi sada pretražuju njeno godište”, “Ima 26 godina, zar nije previše stara za njega?”, “Leo bi vjerovatno izlazio sa njom prije 5 godina”, “Previše si stara za njega. Izvini, djevojko, ali si propustila svoju šansu”, samo su neki komentari koji su preplavili mrežu X.

BONUS VIDEO

Avaz.ba/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS