calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

SKANDAL! ASMIN DURDŽIĆ žestoko udario na pjevačicu: Objavio njene eksplicitne slike

Objavio: RHT
10/04/2024 11:59 AM

Objavio njene eksplicitne slike

Maja Nikolić ne može da ćuti, pa je odlučila da udari ni manje ni više nego na Asmina Durdžića, momka Stanije Dobrojević. Pjevačica je dala svoje iskreno mišljenje o njemu, a to se ni malo nije dopalo Durdžiću.

Foto: Printscreen/YouTube/hype

Objavio njene eksplicitne slike

On se brže bolje na svom Instagram profilu obratio Maji Nikolić i uputio joj ne tako lijepe riječi.

“Vidim da me propala pjevačica Maja Nikolić danas komentariše! Ljuta na mene, molila me da radi kod mene na mješalici, ali nije bila ni za tu poziciju dovoljno sposobna! Sada ću da se bavim s tobom, možda ti sredim neki nastup u ludnic! Ti mene prozivati, a ličiš na Zmaja od Šipova, samo druga boja kose”, napisao je Asmin na svom Instagram profilu.

Međutim, Asmin kada krene on ne može da se zaustavi, pa se potrudio da nabavi Majina najgora izdanja.

foto: printscreen/instagram/asmin_durdzevic

– Nenormalna baba koja se slika polugola po Instagramu i služi za sprdačinu!! Je l’ te se stide sinovi? –napisao je Asmina ispod slika Maje Nikolić koje je postavio.

Međutim, on se tu nije zaustavio, već je nastavio da plete po pjevačici.

– Gdje pjeva ova propala pjevačica što se pod stare dane skida po netu, a niko je neće. Možda su te nekada razvlačili dok si ličila na nešto, a sad te ni štapom ne bi dirali babo klimakterična što znaš samo da laješ po drugima. Propala pjevačica, propala je*ačica – napisao je Asmin.

A onda joj je zadao poslednji udarac.

Sve objelodanio

– Klimakterična babetin propala pjevačica. Maja Nikolić ljubomorna na najbolju guzu balkana, aj što pljuje Staniju i njene fanove nego se još slika i pozira kao Stanija – napisao je Asmin, a onda je postavio sliku Majine i Stanije zadnjice i uporedio ih.

– Dugo nisam imao ovakve pacijente, baš je falilo Alibabi ovako jedna luda Babuška Majuška. Nemoj da se ljutiš ti na mene, ja tebe pa smo kvit, a koliko mi je stiglo slika i informacija o tebi žao mi je da te diram više. Laku noć – završio je Asmin.

Sada se očekuje Majina reakcija i oglašavanje, ali se ona još nikome ne javlja na telefon.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS