calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana

ŽENE SA ESTRADE IZABRALE NAJZGODNIJEG KOLEGU!

Objavio: RHT
20/12/2021 3:31 PM

Žene sa estrade su sastavile listu “10 najpoznatijih i najboljih bildera domaće javne scene” gde se na prvom mestu našao pevač Saša Kovačević.

Instagram.com/sashakovacevic

Voditeljka Tamara Galijano je navela da je posebno srećna, jer se upravo Saša Kovačević našao na vrhu liste.

– Saša baš forsira svoje telo, a ko i ne bi da onako izgleda. Baš je dobro građen i sviđa mi se što je on na prvom mestu – dodaje Tamara.

Popularna pevačica Goca Tržan se nadovezala i naglasila da je za Kovačevićev tako dobar izgled jedino zaslužna njegova vojnička disciplina.

– Sale je vojnik opsesivno-kompulsivan. Mi smo jedno vreme trenirali, a onda su Raša i Igor pričali kako i Raša i Igor piju i koka kolu i jedu kao mutavi, a Sale strogo vodi računa šta jede, koliko jede. Ja verujem da bi se on rado opustio, ali je svestan toga da ima neke pristojne muške godine, i da više od tog izgleda neće biti ništa – istakla je Tržan, a zatim dodala:

– Salence je moj veliki prijatelj, on je tako fin i jedini momenat gde on pokazuje svoju alfa mužijačku stranu je to njegovo telo, a taj njegov osmeh i glas je sve tako blago i šećerno – rekla je pevačica za najboljeg bildera.

AUTOR: hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS