calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu

TikTok razvija suparnika Instagramu

Objavio: RHT
09/04/2024 6:59 PM

TikTok razvija suparnika Instagramu

Aplikacija za dijeljenje fotografija koju razvija TikTok, a trebala bi konkurirati Instagramu, mogla bi se zvati TikTok Notes, prema snimkama zaslona koje su objavili korisnici.

TikTok razvija suparnika Instagramu / Foto: Facebook

Iz TikTok su također potvrdili da se aplikacija razvija.

TikTok razvija suparnika Instagramu

Posljednjih nekoliko dana, korisnici TikToka dobivaju pop-up obavijesti o novoj aplikaciji TikTok Notes za dijeljenje fotografija.

Obavijest kaže da firma uskoro lansira “novu aplikaciju za objavljivanje fotografija” nazvanu TikTok Notes i da će se postojeće objave fotografija korisnika dijeliti na toj aplikaciji. Korisnici mogu odabrati i ne dijeliti svoje objave slika na novoj aplikaciji.

TikTok je potvrdio da radi na aplikaciji, ali je naglasio da ona još nije dostupna.

-Kao dio naše stalne predanosti inoviranju TikTok iskustva, istražujemo načine kako osnažiti našu zajednicu da stvara i dijeli svoju kreativnost s fotografijama i tekstom u posebnom prostoru za te formate – rekao je glasnogovornik TikToka za portal TechCrunch.

Prošlog mjeseca, kod i jezik pronađeni u TikTok APK datoteci – instalacijskom formatu datoteke za Android – sugerirali su da firma radi na pokretanju aplikacije za dijeljenje fotografija pod nazivom TikTok Photos.

Drugo ime

Međutim, najnovije obavijesti unutar TikToka sugeriraju da bi firma mogla razmatrati drugo ime za aplikaciju.

TikTok i Meta žestoko se takmiče za prostor društvenih medija. Dok aplikacija u vlasništvu ByteDancea priprema lansiranje aplikacije vezane uz dijeljenje fotografija, Meta je predstavila vertikalni video player za Facebook.

TikTok također eksperimentira s različitim formatima poput 30-minutnih videozapisa i čak tekstualnih objava poput X i Threads.

BONUS VIDEO:

(TechCrunch/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS