calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

SAMO DVA MJESECA PRIJE SMRTI NAPUSTIO JE I ON! SADA SU ZAJEDNO NA NEKOM DRUGOM MJESTU! Slađana Milošević izgubila VELIKU LJUBAV

Objavio: RHT
09/04/2024 4:00 PM

Napustio je

Slađana Milošević sahranjena je u ponedjeljak 8. aprila na groblju Lešće u grobnici pored svog oca. Što je bila njena posljednja želja, a porodica joj je to i ispunila.

foto: HypeTV/YT printscreen/Aleksandra Sladjana Milosevic

Napustio je

Dva mjeseca prije njene smrti preminuo je njen bivši partner, Miloš Stoisavljević Cajger, koji je bio jedan od najboljih bas gitarista sprskog rokenrola. Cajger je svirao u “Zani”, Viktoriji” i “Generaciji 5”, a posljednjih godina radio je kao direktor kompanije “Knjaz Miloš”.

Cajgera su svi upamtili kao gitaristu “Generacije 5”, čiji je član bio i Slađanin brat Goran Milošević. Sa Slađanom je sarađivao i na čuvenoj pjesmi “Amsterdam”. Cajger je preminuo 28. januara ove godine, a dan kasnije Slađana se oprostila od njega potresnim riječima. Tada je objavila i snimak sa njihovog zajedničkog nastupa u Nišu.

“AMSTERDAM”, hala Čair Niš 1981. godine. Stotine puta izvođena i snimana kompozicija iz 1988. godine, autora A. Slađane Milošević i Mirka Glišića – izdanje PGP RTB. Veliki debi imao je Miloš Stojisavljević Cajger, tada moj višegodišnji životni i umjetnički partner. Žalost što ga više nema je brisanje mog vremena i sjećanja, jer Miloš je bio dio stvarnosti kakva se ne može imitirati, ni ponoviti… Bili smo uzlet snage, nezadrživa energija… Priča o sreći koja je bila motiv i za druge…” – napisala je tada Slađana.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS