calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Englez dijeli pravdu na meču BiH – Mađarska, već je jednom sudio “Zmajevima” Puca između Elmedinovih žena: Ovo je dokaz da me niko ne doživlja Zera detaljno opisala SUKOB sa Breskvicom: Va Vani priznala u kakvom su sada odnosu! (VIDEO) Ispovijest heroja: Sabahudin Sabko spasio četiri života! Đoković teže od očekivanog došao do pobjede: Zakazao polufinale s Amerikancom Ša izgorio od LJUBOMORE: Nazvao Mionu RAZMAŽENIM DERIŠTEM! Nema razloga za strah: Hirurg nakon laserske operacije istu operaciju obavio na sebi (VIDEO) Svađa u rijalitiju zbog lične higijene: Stavljena na stub srama! “Nisi napolju, nego ovdje u prljavštini – dobićeš vaške pa ćemo svi da naj**emo” Seks svaki dan: Da li je to dobro ili loše? Zavezao trakama cijelu kuću kako bi je sačuvao od uragana: On razmišlja van okvira, apsolutna legenda ŽESTOK OKRŠAJ U RIJALITIJU: Skočila na njega – obezbjeđenje ponovo aktivno! BRUTALNE UVREDE BRUTALNE PROZIVKE NA RAČUN SOFIJE I TERZE: ”Žaba ostaje žaba, ne treba vjerovati vuku u jagnjećoj koži” EKSPLOZIJA U SARAJEVU Mero Beganović: Žena i ja smo spavali, bomba nam je pukla kod prozora, beba se prepala Vedrana Rudan iznenadila priznanjem: Za četiri mjeseca moje bolesti ne može naći 15 minuta za mene ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima objasnila Elmedinu kako se postaje pobjednik: Jana nije svjesna koliko si ti poznat! “ŽELIM SAMO MIR I TOPLINU” (VIDEO) Iver ne pada daleko od klade: Almein Cerić uspješno plovi estradnim vodama

RAZVOD JE SLOMIO! Dragana Mirković pala na koljena pa zaplakala, a Toniju posvetila ove emotivne riječi “Jedini moj…”

Objavio: RHT
09/04/2024 1:40 PM

Razvod je slomio Draganu

Dragana Mirković je odlučila da se razvede od supruga i biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine skladnog braka. Međutim, od kako je objavila vijest o raspadu braka, pjevačicu je sve slomilo. Pa je na nedavno održanom koncertu uu Kragujevcu u jednom trenutku i zaplakala na bini uz svoj čuveni hit.

foto: M.M./ATAImages

Dragana je tokom izvođenja numere “Sad i zauvek” sjela na binu bliže publici koja joj je sve vrijeme pružala podršku, te je u naletu emocija pustila suze.

Razvod je slomio

Pjevačica nije prvi put emotivna, pogotovo kada je u pitanju pjesma “Jedini moj”. To su mnogi primijetili u posljednjih nekoliko koncerata koje je Dragana održala do sada. Iako u tom periodu javnost nije ni slutila o njihovom rastavljanju, sada je jasno zbog čega pjevačici nabujaju emocije. Pa ne može da ih kontroliše dok izvodi ovu emotivnu numeru.

Brojni fanovi su joj ispod snimka uputili komentare podrške.

“Hrabra ženo”, “Samo naprijed Gago, volimo te”, “Rasplakala me”, “Kraljica”. “Teško je kada neko baci niz vodu 25 godina braka”, “Ti si naša diva” – bili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, pjesma “Jedini moj” za Draganu ima posebno značenje jer je upravo nju posvetila Toniju.

– Posebno draga pjesma mi je “Sama”, to je prekretnica mog života to je bila 2000. godina kada sam otišla u Austriju i udala se i jako sam vezana za tu pjesmu. Naravno, pjesmu “Jedini” sam posvetila svom suprugu za deset godina braka i u tom spotu se pojavljuju mali Marko i Manuela i to je njihovo posljednje pojavljivane i to zbog tate jer smo htjeli da imamo porodičnu uspomenu – otkrila je pjevačica jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS