calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

OVDJE JE TIJELO UBIJENE DANKE ILIĆ? Policija dovela majku osumnjičenog na groblje u Zlot: Niko ne može da priđe, sve se češlja

Objavio: RHT
09/04/2024 1:00 PM

Češlja se groblje

Majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić jutros je razgovarala sa pripadnicima policije, koji su obezbjeđivali njenu kuću. A onda je u pratnji policije dovedena na groblje u Zlotu.

foto: M.M./ATAImages/Faceebook/Printscreen/Ivana Ilić/Hype ilustracija

Njen sin se tereti za teško ubistvo Danke Ilić u Banjskom Polju. Nezvanično, D. D. je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru priznao da je nakon što ju je kolima udario, dijete udavio i bacio na deponiju. On je, navodno, rekao da je zatim dva dana kasnije prenio tijelo na drugu lokaciju. Brat od osumnjičenog D.D. umro je u pritvoru u policiji u Boru prije dva dana. I on će biti sahranjen u četvrtak na seoskom groblju.

Češlja se groblje

Kako navode očevici, majka osumnjičenog je ušla u kuću po torbu i kese, nakon čega se zajedno sa policijom uputila ka groblju. Policija trenutno češlja šumicu koja se nalazi nedaleko od groblja u selu odakle je osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Pretpostavlja se da će pronaći bilo kakav trag u potrazi za tijelom ubijene djevojčice.

Policija i danas nastavlja sa pretraživanjem svih lokacija gdje bi moglo da bude tijelo ubijene djevojčice. A skoro dvije nedjelje su prošle od kada je nestala dvogodišnja Danka Ilić iz Bora, a pet dana od kada je potvrđeno da je ubijena. Bezazlena šetnja pretvorila se najprije u saobraćajnu nesreću, a potom u teško ubistvo.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS