calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dvije pucnjave u Sarajevu: Policija na terenu, privedeno nekoliko osoba Maca Diskrecija: Mama me se odrekla, ne želi da čuje za mene, a ja sam postala mnogo slavna i bogata! Novi veliki uspjeh Borca: Banjalučani zaustavili Panatinaikos i osvojili prvi bod u Evropi Anđelu Đuričić čeka PAKAO? “Ona je BRUKA I SRAMOTA?!” Isplivale sve tajne “udisačice prdeža”? Upalio sam live da nekog usrećim i poklonim mu moju energiju? Danas mi jedna kaže da zračim kao… Nova teška nesreća na bh. cesti: Jedna osoba poginula, dijelovi automobila rasuti po cesti Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku!

NAPRAVIO POMETNJU! Asmin stigao u Sarajevo, pa odmah preduzeo ovaj korak! Svi strepe samo od jednog

Objavio: RHT
09/04/2024 12:20 PM

Asmin napravio pometnju u Sarajevu!

Asmin Durdžić bivši suprug Aneli Ahmić i sadašnji dečko Stanije Dobrojević, objavio je vrlo zanimljivu poruku na svom Instagram storiju, zbog čega je privukao pažnju brojnih fanovima i pratilaca.

Foto: Printscreen/YouTube/hype

Poznato je da Asmin stalno kači slike na kojima pokazuje koliko se trudi da stavi do znanja Staniji koliko mu je stalno do nje. Međutim on uporedo vodi i medijski rat sa porodicom Ahmić.

 Ništa ljepše nema nego kad u vezi postoji 100 posto povjerenje! – glasila je poruka Alibabe kako mu je ime na društvenim mrežama.

foto: printscreen/instagram/alibaba_durdzic

U sklopu stojija bila je i pjesma od Dina Merlina “Kad si rekla da me voliš”, da li je ovo znak da mu je Stanija priznala svoju ljubav ostaje nam da saznamo. Ipak ono što je njegove pratioce najviše zabrinulo jeste njegov iznenadni dolazak u Sarajevo.

Naime, poznato je da on vodi rat sa Anelinom sestrom Sitom. Kao i da je trebao da se obračuna na čaršiji sa Sitinim mužem, ali od toga nije bilo ništa. Kada je postavio sliku kako sa prijateljima sjedi na Baščaršiji, mnogi su se zapitali koji je njegov sljedeći korak.

Da li će opet iznijeti nešto pikantno o Ahmićima ili ima neke planove u totalno drugom smjeru. Naravno tu su i Anelini pratioci koji su najviše zabrinuti. Plaše se šta će biti sa malom Norom. Neki nagađaju da je Asmin stigao u Sarajevo zbog osvete, dok drugi ipak misle da je u pitanju poslovni sastanak. I da se Alibaba uskoro vraća u Majami, kod svoje drage Stanije. Jer ne mogu jedno bez drugoga.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS