calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dvije pucnjave u Sarajevu: Policija na terenu, privedeno nekoliko osoba Maca Diskrecija: Mama me se odrekla, ne želi da čuje za mene, a ja sam postala mnogo slavna i bogata! Novi veliki uspjeh Borca: Banjalučani zaustavili Panatinaikos i osvojili prvi bod u Evropi Anđelu Đuričić čeka PAKAO? “Ona je BRUKA I SRAMOTA?!” Isplivale sve tajne “udisačice prdeža”? Upalio sam live da nekog usrećim i poklonim mu moju energiju? Danas mi jedna kaže da zračim kao… Nova teška nesreća na bh. cesti: Jedna osoba poginula, dijelovi automobila rasuti po cesti Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku!

Ulje za njegu kože lica je obavezno: Evo kako ga pravilno koristiti da postignete blistav ten

Objavio: RHT
08/04/2024 12:20 PM

Ulje za njegu kože lica je obavezno

Korištenje ulja u njezi kože lica je obavezan dio bjuti rutineNega kože

Printscreen/Instagram

Ne tako davno ideja da stavljamo ulje na svoje lice činila se kao neslana šala. Danas to više nije slučaj jer imamo na tržištu pročišćene i lagane formule koje su nekomedogene te neće izazvati upalne procese, a koži lica će pružiti kvalitetu njegu.

Iako kreme za njegu kože lica slove kao najpopularniji proizvod na tržištu, ulja su tu da svakodnevnu rutinu podignu na sasvim nov nivo. Ulja za njegu kože lica često koristimo kao dio rutine kako bi se koža hidrirala, nahranila i zaštitila od spoljašnjih štetnih uticaja. Njihova formula može biti biljnog ili sintetičkog porijekla, a najčešće se koristi kokosovo ulje, arganovo, ulje jojobe, šipka, ulje lavande i sl.

Kako koristiti ulje u rutini njege kože?

Korišćenje ulja za njegu kože lica posebno je važno za osobe koje imaju suhu, dehidriranu i oštećenu kožu. Ali se mogu koristiti i za normalnu i masnu kožu. Ulja za njegu kože lica mogu pomoći u reguliranju proizvodnje sebuma. Time se smanjuje rizik od pojave akni, a također mogu pomoći i u smanjenju vidljivosti bora i ožiljaka. 

Ulje za njegu kože lica je obavezno

Kupovina ulja za njegu kože lica može biti korisna ako želite da poboljšate izgled i zdravlje svoje kože. S druge strane, ono što je izrazito važno jeste da odaberete pravo ulje za svoj tip kože lica. Ali i provjerite kvalitet proizvoda i kupiti one koji sadrže visokokvalitetne sastojke. Ulje možete koristiti kao zadnji korak svakodnevne njege, umjesto klasične kreme za lice ili da stavite nekoliko kapljica ulja u omiljenu kremu kako biste pospješili njenu učinkovitost.

BONUS VIDEO:

najžena.alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS