calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO! U D-Castu Dejan Dragojević sve oduševio! Emisija o kojoj se priča, evo šta su stručnjaci otkrili! NOVI SLUČAJ FEMICIDA! Žena ubijena u neboderu na Pofalićima “ANĐELO NIJE GEJ!” Pobjednica rijalitija riješila da RAZVEŽE JEZIK: “Svi znamo ko je Đedović i šta on radi!” (VIDEO) VRELO, SVE GORI! NISVES POMJERA GRANICE! Pjevačica sve oduševila novom pjesmom! (FOTO) U Makarskoj za četiri sata izgorjela jahta vlasnika kompanije iz Širokog Brijega: Plovilo vrijedno oko 3 miliona eura Poznat novi klub Edina Džeke: Navijači Željezničara bijesni na bivšeg igrača Skandal u Srbiji: Igrači odbili premije za Euro, u savezu uzeli i po 100.000 eura? Znamo o čemu maštate: Svaka treća žena ima istu fantaziju Na Vidovdan Aca Lukas napravio popis stanovništva na Krku NAREDNIH DANA VAMA ĆE DA SVANE: Za 3 znaka stiže vrijeme ostvarenja najvećih želja EKSKLUZIVNO Limitirana kolekcija sa logotipom “Imanja”, naručite majice na vrijeme, gratis veliko iznenađenje! “NINA KOVAČEVIĆ IMALA JE DVA PROMILA ALKOHOLA U KRVI kada je sa 100KM/H UDARILA DIJETE” Hype ekskluzivno saznaje NAJNOVIJE DETALJE STRAVIČNE NESREĆE Sanja Maletić se prvi put oglasila nakon porođaja: “Ispunila sam prazninu u svom životu” Koliko je voda u bazenima sigurna za kupače: Građani izloženi raznim zdravstvenim rizicima Kaća Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem: “Kada se vidimo, sve pršti od strasti” OBRAZOVANJE ZDRAVKA ČOLIĆA! Važi za jednog od najobrazovanijih pjevača na estradi, a evo šta je završio!

MAJA NE VJERUJE! STANISLAV KROFAK JE ŽIGOLO?! Nastao je muk nakon saopštenja

Objavio: RHT
07/04/2024 10:30 AM

MAJA NE VJERUJE!

Lepi Mića kaže da je Stanislav Krofak žigolo! Nastala je svađa u Bijeloj kući, a rijaliti učesnici bili šokirani Mićinim izlaganjem.

Sinoć su rijalitiju održane nominacije.

MAJA NE VJERUJE!

MAJA NE VJERUJE! Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official TV PINK

Atmosfera je bila napeta i puna optužbi, a za crnim stolim pjevač je opleo po Stanislavu i Mioni Jovanović.

Šokantna istina

Nominacije su interesantne, ovo je par koji je živio u vanbračnoj zajednici. Ja nisam bio ni na čijoj strani, sad mi je jasno da mi ništa nije jasno. Stanislav nije svinger nego žigolo! Nije Miona fer prema Stanislavu, a ni on prema njoj. Miona je bezobrazna i to je dobro, svaka žena treba da bude, ona je prema meni okej ali se ne družimo, jer sam ja opasnost za njenu vezu – istakao je Mića, pa je dodao

Lepi Mića ističe da Ša pravi puno grešaka

–Mislim da Ša pravi velike greške. o Stanislavu ne znamo mnogo jer je nov, ali treba da poveća treninge i da izbaci sve da ne bi bilo nešto za stolom, ima kratak fitilj. Mislim da njega najviše boli ta izdaja. Ostavljam Mionu, naravno, šaljem Stanislava – zaključio je Lepi Mića.

Nakon izlaganja Lepog Miće, Maja Marinković je bila iznenađena. Miona i Ša su se raspravljali, a rijaliti učesnicu su se smijali.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS