calendar

Petak 5. Jul, 2023

UBICA ŽELIO DA SE NAGODI?! Otkriveno šta je molio u zamjenu da kaže sve o svirepom ubistvu male Danke

Objavio: RHT
05/04/2024 7:30 PM

Ubica želio da se nagodi?!

Photo: M.M./ATAImages, Printscreen Facebook/Ivana Ilić, Hype ilustracija/Ubica želio da se nagodi?!

Jedan od ubica male Danke Ilić (2) navodno je pokušao da se nagodi kako bi sebi obezbijedio manju kaznu.
Dvojica radnika “Vodovoda” iz Bora S.J. i D.D. osumnjičeni su da su ubili Danku Ilić u utorak 26. marta u 13.52, samo sedam minuta nakon što je majka djevojčice Ivana Ilić prijavila nestanak.

Oni su priznali zločin, da su djevojčicu udaili automobilom, a potom tijelo bacili na deponiju.

Htio da se nagodi

Za tijelom ubijene djevojčice se i dalje traga, a jedan od dvojice osumnjičenih je, prema saznanjima Informera, želio da se nagodi. On je inspektorima ponudio da ispriča sve o zločinu u zamjenu za blažu kaznu.

Podsjećamo, ubijena djevojčica nestala je 26. marta oko 13.45h u Banjskom Polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

Tragedija

Sa deponije na kojoj se tragalo za tijelom Danke Ilić povučena je sva mehanizacija, kao i patrole policije. Tokom dana, jake snage policije su obezbijeđivale ovaj dio puta sa gornje i donje strane.

Sada na tom mjestu nema ni policije ni mehanizacije. Za sada nije poznato da li je pretraga na ovom dijelu obustavljena, a policija se prebacila na novu lokaciju nedaleko od Banjskog Polja u potrazi za tijelom.

Podsjećamo, nakon desetodnevne opsežne akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su uspjeli da uhapse S.J. (50) i D.D. (50), iz sela Luka i Zlot, zbog sumnje da su ubili djevojčicu. Oni su zločin priznali i objasnili policiji da su, nakon ubistva, tijelo djeteta bacili na deponiju.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora. Punih 10 dana je trajala potraga za djetetom u Srbiji, regionu, a istraga je nastavljena i u Beču gdje se pojavio snimak djeteta koji podsjeća na Danku. Interpol je tada izdao žutu potjernicu, a u sSbiji je prvi put upaljen sistem “Pronađi me”.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS