calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

NOVI DETALJI IZ POTRAGE ZA TIJELOM DANKE ILIĆ! Forenzičari hitno pretresaju džakove cementa

Objavio: RHT
05/04/2024 5:00 PM

Forenzičari pretresaju džakove cementa!

M.M./ATAImages/Faceebook Printscreen/Ivana Ilić/Hype ilustracija

Pripadnici forenzike MUP-a nalaze se na svega nekoliko kilometara kod Brestovca, gdje tragaju za tijelom Dankom Ilić (2).

Trenutno se pretražuju džakovi cementa pored puta.

Sa deponije na kojoj se tragalo za tijelom Danke Ilić povučena je sva mehanizacija, kao i patrole policije. Tokom dana, jake snage policije su obezbijeđivale ovaj dio puta sa gornje i donje strane.

Sada na tom mjestu nema ni policije ni mehanizacije. Za sada nije poznato da li je pretraga na ovom dijelu obustavljena, a policija se prebacila na novu lokaciju nedaleko od Banjskog polja u potrazi za tijelom.

Podsjećamo, nakon desetodnevne opsežne akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su uspjeli da uhape S.J. (50) i D.D. (50), iz sela Luka i Zlot, zbog sumnje da su ubili djevojčicu. Oni su zločin priznali i objasnili policiji da su, nakon ubistva, tijelo djeteta bacili na deponiju.

Photo: Printscreen Facebook/Ivana Ilić/Ataimages/Forenzičari pretresaju džakove cementa

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić tom prilikom je saopštio javnosti da je tijelo male Danke, za kojim se još uvijek traga, najvjerovatnije premješteno na drugu lokaciju.

– Njih dvojica su nas doveli do deponije, Međutim, mi imamo saznanja da se jedan od osumnjičenih vratio 28. marta i da je tijelo prebacio na drugu lokaciju. Ne možemo da im vjerujemo jer jedan na drugog prebacuju krivicu. Pustimo naše ljude da urade posao – kazao je ministar Gašić juče.

Detalji

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Punih 10 dana je trajala potraga za djetetom u Srbiji, regionu, a istraga je nastavljena i u Beču gdje se pojavio snimak djeteta koji podsjeća na Danku. Interpol je tada izdao žutu potjernicu, a u Srbiji je prvi put upaljen sistem “Pronađi me”.

Prema priznanju S.J. i D.D., oni su dijete prvo udarili službenim automobilom JKP “Vodovod”,  prebacili je preko alata u automobilu, a kada se probudila iz nesvijesti, ugušili je i tijelo bacili na deponiju. Na putu ka deponiji zaustavio ih je i Miloš Ilić, otac Danke, koji ih je pitao da li su vidjeli dijete.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS