calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’

GLUMICA MOLI ZA POMOĆ! Ivana Dudić žrtva prevare

Objavio: RHT
05/04/2024 11:59 AM

GLUMICA MOLI ZA POMOĆ!

Ivana Dudić šokirala je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram porukom koju napisala, ali i riječnikom kojim se obratila.

GLUMICA MOLI ZA POMOĆ! / Foto: Antonio Ahel/ATAImages
GLUMICA MOLI ZA POMOĆ! / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna glumica hitno se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram kako bi ih obavijestila da je žrtva sajber-prevare. Naime, kako je istakla, neko se predstavlja kao ona i tako vara narod.

– Ljudi, neka osoba šalje mojim prijateljima poruke na viber sa francuskog broja i predstavlja se kao ja. Molim vas blokirajte broj i prijavite pošto to nema veze sa mnom! – napisala je Ivana i dodala:

– A osobi koja to radi imam da poručim: “Je*ala sam te jako i loše čim skontam ko si”– istakla je Ivana na svom Instagram nalogu.

Inače, glumica je nedavno otvorila dušu i priznala da redovno ide na psihoterapiju.

– Veoma sam samokritična, a znam da kritikujem i ljude oko sebe. Ako sudim sebi, onda mogu i drugima. Uvjerena sam da je to pošten pristup. Mentalna higijena mi je oduvijek bila bitna, posebno je bilo izazovno upoznati sebe. Svjesna sam svojih nedostataka. Gruba sam, nestrpljiva. Trudim se da te osobine korigujem, da ih svedem na, za mene, prihvatljivu mjeru. Sad tačno znam šta mi prija, a šta ne. Zahvaljujući tome, štitim se od situacija koje bi mogle da dovedu do neželjenih događaja – naglasila je Ivana.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS