calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Elektra Elit šokirala: Mislim da će vojnici baš biti srećni kada me vide! “DOBILA SAM DVA POZIVA ZA VOJSKU”

Objavio: RHT
05/04/2024 9:20 AM

Elektra Elit šokirala

U novom izdanju emisije ShowBliz autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje svake subote u 12 sati na programu televizije Hype i na youtube kanalu Hypetv u 19 sati, naše novinarke ugostile su Elektru Elit.

Elektra Elit Foto:Hypetv/youtube printscreen/ RTS emisija Dozvolite -Zvanični kanal /“DOBILA SAM DVA PUTA POZIV ZA VOJSKU”
Elektra Elit šokirala / Foto:Hypetv/Youtube printscreen/RTS- Emisija Dozvolite-Zvanični kanal

U do sada najšokantnijoj emisiji “ShowBLIZ”, Elektra nam je pokazala kako zarađuje milione preko prostitucije u Švajcarskoj.

Osim toga naše voditeljke je zanimalo da li je Elektra ikada dobila poziv za vojsku, budući da je transeksualna žena, koja ima dvoje djece sa bivšom suprugom.

Jesam. I to dva puta. Jednom za vrijeme rata. Ja tada nisam bila u gradu. Bukvalno moji roditelji bježe, a poštar ide za njima, trči da donese pozivno pismo. Nisam bila tu. I drugi put u Švajcarskoj. Ali tad je već počela tranzicija (promjena u žensko tijelo, konzumacija hormona). Tako da nisam bila u vojsci. Ali, mislim da bi se vojnici obradovali da me vide tamo” – rekla je kroz smijeh Elektra.

View this post on Instagram

A post shared by HYPE TV (@hypetv.rs)

Ne propustite najšokantnije izdanje emisije “ShowBLIZ” u subotu u 12 časova na televiziji Hype. Kao i live premijeru emisije na youtube kanalu Hype tv u 19 časova.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS