calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM!

“KO TI JE OVA?” Skandal u emisiji “ShowBLIZ”! Elektri se na telefon javila NJEGOVA ŽENA! Razgovor u EMISIJI UŽIVO

Objavio: RHT
04/04/2024 8:20 PM

Elektri se javila NJEGOVA ŽENA

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje svake subote u 19h na youtube kanalu Hypetv i na televiziji u 12h, na programu televizije Hypenovinarke Arsić ugostile su Elektru Elit.

Elektra Elit Foto:Hypetv Elektri se na telefon javila njegova žena
Foto:Hypetv:Elektri se na telefon javila njegova žena

Tokom najskandaloznije emisije do sada Elektra je bila pred dva izazova u novoj rubrici naših bliznakinja “BLIZAZOV”!
Elektra je u prvom izazovu bacala kockice “Kamasutra” a onda pokazala i “svoje umijeće”

PREKID EMISIJE ZBOG POZIVA NJEGOVE ŽENE

Potom je Elektra dobila zadatak da pozove posljednji broj koji je kontaktirala prije emisije, što je bio njen taksista.

Neprijatna situacija je nastala kada smo i prekinuli na kratko snimanje je kada se na telefon javila supruga taksiste.

Izazov je trebalo da Elektra izvede tako što će kontaktu posljednjem u telefonu reći da dođe kod nje uveče.

Međutim na telefon se javila supruga taksiste, a ovu dramu ispratite u subotu u 12h na televiziji Hype i na youtube kanalu Hypetv u 19h kad vas očekuje i live premijera.

Emisiju “SHOWBLIZ“ gledajte svake subote u 12 h na televiziji Hype, dok u 19h na Youtube kanalu Hype televizije možete gledati premijeru kada je omogućeno i komentarisanje našeg gosta i tema tokom emisije.

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS